Members GoguTomoiaga Posted June 19, 2019 Members Share Posted June 19, 2019 Buna, câți litri de ulei intra într-un astfel de motor? Ce marca îmi recomandați? Menționez ca schimbul trecut a fost făcut la MHS TRUCKS AND BUS MAN, adică la reprezentata și au folosit ADDINOL, sa continui cu acel ulei sau îmi recomandați alta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 19, 2019 Members Share Posted June 19, 2019 Acum 12 minute, GoguTomoiaga a spus: Buna, câți litri de ulei intra într-un astfel de motor? Ce marca îmi recomandați? Menționez ca schimbul trecut a fost făcut la MHS TRUCKS AND BUS MAN, adică la reprezentata și au folosit ADDINOL, sa continui cu acel ulei sau îmi recomandați alta? puteti continua cu adinol,specificatia man 3477 sau cu orice marca de ulei ce respecta specificatia.ex.aral10w40.cantitatea este de 42litri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members GoguTomoiaga Posted June 19, 2019 Author Members Share Posted June 19, 2019 Mulțumesc frumos, mai am nevoie de niște sfaturi in legătura cu un martor aprins in bord, este vorba de cel care este un triunghi cu un semn al exclamării in el, sta mereu aprins și face ca un semafor intermitent, am Atașat o poza pe acel site pentru a va fi mai ușor sa va dați seama despre ce e vorba. https://m.imgur.com/a/erltLwX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 19, 2019 Members Share Posted June 19, 2019 Acum 4 minute, GoguTomoiaga a spus: Mulțumesc frumos, mai am nevoie de niște sfaturi in legătura cu un martor aprins in bord, este vorba de cel care este un triunghi cu un semn al exclamării in el, sta mereu aprins și face ca un semafor intermitent, am Atașat o poza pe acel site pentru a va fi mai ușor sa va dați seama despre ce e vorba. https://m.imgur.com/a/erltLwX dupa cum se vede in poza,mai aveti aprins ebs 1(remorca) si nu aveti cardul in tahograf!de aceea este martorul aprins cu rosu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members GoguTomoiaga Posted June 19, 2019 Author Members Share Posted June 19, 2019 Ok, dar acel triunghi ce înseamnă? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 19, 2019 Members Share Posted June 19, 2019 Acum 2 minute, GoguTomoiaga a spus: Ok, dar acel triunghi ce înseamnă? va avertizeaza ca aveti acele defectiuni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members GoguTomoiaga Posted June 19, 2019 Author Members Share Posted June 19, 2019 Mulțumesc pentru răspunsuri și pentru atenția acordată, o seara frumoasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 19, 2019 Members Share Posted June 19, 2019 Acum 7 minute, GoguTomoiaga a spus: Mulțumesc pentru răspunsuri și pentru atenția acordată, o seara frumoasa! Cu placere!daca va mai pot ajuta cu ceva,puteti sa ma apelati la tel.0743056325.o seara buna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 2, 2019 Moderators Share Posted July 2, 2019 cu un ris amar...deci daca cardul nu e in tachograf nu e nici un bai...e greu cred de pus pe ''out of scope'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts