Members Mossa Posted September 3, 2019 Members Share Posted September 3, 2019 (edited) Buna ziua,ma scuza-ți pentru ajutorul cerut,am un cod de eroare la un Man tgx euro 6 din 2015,apare codul de eroare Edc 004069 ,mi-a și limitat viteza ,ma chinui cu el de vreo 1 luna de zile,tipul cu testerul tot îmi șterge ,dar îmi reapare,nu știe sa-mi zică exact care este problema.Imi zice ca este ceva senzor ,dar nu știe care este ,ia banul și a plecat ...Rugămintea mea este sa-mi ziceți ce înseamnă acel cod ai unde se afla problema ,mulțumesc Edited September 4, 2019 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted September 4, 2019 Moderators Share Posted September 4, 2019 posibil sistemul de alimentare da rateuri...schimba filtrul de motorina prima data si vezi daca tot asa face.....e cea mai ieftina operatie pe care o poti face....totusi spui ca se si plafoneaza..sa nu fie ceva pe la injectoare...EDC-ul fiind electric diesel control..daca cumva nu stii ce inseamna initialele..sper sa gresesc si sa fie doar un banal filtru sau senzor...uita-te si pe aici..in primele 5 pagini nu am gasit codul tau..poate e mai incolo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted October 26, 2019 Members Share Posted October 26, 2019 erorile la Man euro VI nu se regasesc in lista de erori Man.se poate accesa pagina de internet(contra cost) de la Man Truck. Mai simplu te duci la reprezentanta Man si rezolvi problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts