Jump to content

Feriti-va de Galex Sibiu

Recommended Posts

• Members

Salutari

Am lucrat 3 luni pentru aceasta firma patronata de Ion Enache si Gabriela Enache

Probleme au fost de la inceput,majoritatea remorcilor ce le luam din Algeciras (Spania) aveau defectiuni la sistemul de franare.Odata am ramas fara retarder si dispeceru imi ordona sa incarc si sa plec spre Perpignan care era la 1400km,cu toate ca au zis ca imi vor retine bani,am refuzat cursa.

Cu o saptamana inainte de terminarea contractului nu prea mai erau curse si asa ca Ion Enache a decis sa plec si eu si colegul meu mai devreme acasa

In luna August l-am sunat pe Ion Enache sa-l intreb de ce mi-a intrat cu 50 de euro mai putin pe card si daca imi poate plati zilele de concediu de odihna.Raspunsul a fost ca mi-a oprit banii pentru ca el a platit 300 de euro asigurare pentru mine cat timp am lucrat pe comunitate

Si asa acest Nelu refuza sa-mi plateasca banii datorati

Am facut reclamatie la ITM Sibiu.Presupun ca in data de 02.09.2019 au fost in control la Galex pentru ca pe seara am fost sunat de Ion Enache (+34607525356),care m-a injurat ca la usa cortului si mi-a spus ca nu voi primi nici-un ban

Am atasat si o poza cu infractoru si piranda lui

Screenshot_20190903-112419_WhatsApp.jpg

• Moderators

te va informa,orice sesizare facuta unei institutii a statului primeste raspuns scris,mai devreme..mai tirziu...dar raspunsul soseste indiferent ce spune in cuprins..ca a gasit..ca nu a gasit..etc...daca trec mai mult de 30 zile de la sesizare poti face o intrebare la ei..gen..ce s-a intimplat ca nu am primit raspuns