Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Mersi. Ce mi-ai dat nu este ceea ce caut. Poate altcineva sa dea din casa si sa spuna si la boboci ca mine cum gasesc ei curse daca au masini proprii sub 3,5 tone? Eu am gasit pana acum www.cargopedia.ro si www.bursadetransport.ro. Ma intereseaza acelasi gen de site-uri din vest. Adica gasesc o cursa de Franta de pe unul din site-urile mentionate inainte, si pentru retur nimic. Trebuie sa fie si in Franta site-uri care sa ofere curse la fel ca si site-urile de la noi. Care sunt aceste site-uri? Sa o iau si altfel. Angajatorii de la noi care te vor sofer (pe duba de 3,5 tone in speta mea) si iti dau masina plus toate cele, si 6 centi la km, iti asigura curse nonstop timp de o luna-doua, ca doar numai asa te angajeaza. De unde pana mea gasesc acesti angajatori curse nonstop, pentru ca eu vreau sa fac curse de acest tip direct, fara sa depind de acesti angajatori care castiga banii stand la birou si dand de lucru la altii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Poți să încerci pe B2P sau Timocom ca să-ți dau un exemplu. Însă este același sistem și aceeași "luptă" pentru curse, intermediari, rău platnici, etc. Concurența este mare peste tot. În plus ai nevoie de un abonament cu plată, bineînțeles.

De asta ți-am recomandat să cauți direct la producători, ai putea găsi de exemplu o cursă tur fixă și să te ajuți de bursă pe retur.

Nu există o "societate secretă" a producătorilor ascunsă de văzul lumii unde să găsești curse. Lumea folosește bursele sau casele de expediții pentru a-și transporta bunurile.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Frumoasa remarca asta....'''' Clar. Nimeni nu vorbeste''

Pai ce sa iti spuna cineva cind aici nu gasesti ''patronatul''..Sunt siteuri unde se gasesc cursele..dar trebuie sa te abonezi si sa platesti..apoi sa stai sa cauti ce curse gasesti.Pune in balanta si interesul propriu al celor care se ocupa cu asa ceva..Tu ai vrea sa te serveasca cineva direct..asa..de la sursa..Esti dispus sa mergi si pe o plata ridicola  la km.6 centi.pffff..sigur nu gasesti pe aici ce ai vrea tu...vezi ca sunt forumuri unde se string cei de 3,5 tone..poate ai mai mult succes acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu ai pentru ce. După cum spunea și cico_3504 aici nu ar fi un loc prea potrivit pentru a căuta clienți sau curse.

Nu vreau să te dezamăgesc dar interesează-te bine înainte să duci afacerea mai departe pentru a nu-ți irosi timpul și banii într-un business nerentabil. 

Contractele și cursele bune nu se găsesc pe forum-uri ci prin contacte și relații directe. Muncă multă pe bani puțini îți dă oricine, începând de mâine. Apoi ca să nu îți rămână nici de un salariu rezonabil pe lună după riscuri și sacrificii nu cred că merită.

Baftă multă! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.