Members damoncarter2004 Posted December 28, 2019 Members Share Posted December 28, 2019 Salutare colegi! Recent am luat in primire un Iveco Stralis din 2008.De la prima cursă am observat că are probleme cu instalația de răcire.In mers,la drum drept și o viteza de 70-80 km/oră, temperatura apei scade până la 45-50 grade. Dacă mă opresc undeva și motorul merge la relantii, în câteva minute temperatura crește și se aburesc geamurile.Am pus și carton in fața radiatorului să am căldură în cabina. Am lucrat pe un daf până acum și se întâmpla tocmai invers.Ma poate ajuta cineva să rezolv această problemă? Sărbători fericite și un an nou mai bun! La Mulți Ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mezaflorentin Posted January 18, 2020 Members Share Posted January 18, 2020 La 28.12.2019 la 21:44, damoncarter2004 a spus: Salutare colegi! Recent am luat in primire un Iveco Stralis din 2008.De la prima cursă am observat că are probleme cu instalația de răcire.In mers,la drum drept și o viteza de 70-80 km/oră, temperatura apei scade până la 45-50 grade. Dacă mă opresc undeva și motorul merge la relantii, în câteva minute temperatura crește și se aburesc geamurile.Am pus și carton in fața radiatorului să am căldură în cabina. Am lucrat pe un daf până acum și se întâmpla tocmai invers.Ma poate ajuta cineva să rezolv această problemă? Sărbători fericite și un an nou mai bun! La Mulți Ani! La termostat ai verificat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members damoncarter2004 Posted January 20, 2020 Author Members Share Posted January 20, 2020 Termostatul este nou. S-a pus nou când s-a schimbat pompa de apă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts