Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Sofer TIR, 20.000 RON amenda

Phraeudian

Recommended Posts

• Members

https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/143455-cate-20-000-de-lei-amenda-pentru-ca-nu-au-stat-in-izolare

"Acel şofer de TIR, atunci când a fost contactat de colegii noştri, ne-a comunicat că i s-a spus de la firmă că lor nu li se aplică acest regim de izolare"

Acum, intrebare: plătește firma amenda? ("prietenii știu de ce.")

Edited by Phraeudian

• Moderators

nu are de ce plati firma amenda,el a vrut ''sa faca un ban'' stiind ca are carantina obligatorie la domiciliu..ca romanul..a zis ca merge si nu i se aplica lui,eu unul consider ca foarte bine le-a facut amendindu-i,sunt inconstienti si se vede clar acest lucru in imbolnavirea populatiei..au fost N ''smecheri care au venit din italia si nu au declarat s-au nu i-a interesat sa stea la domiciliu si au iesit la plimbare

• Administrators

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că șoferii de camioane care vin din zone devastate de noul coronavirus scapă de carantină doar în cazul în care nu prezintă simptome.
Citeşte întreaga ştire: Șoferii de TIR care vin din „zone roșii” scapă de carantină doar dacă nu au simptome

https://www.libertatea.ro/stiri/soferii-de-tir-care-vin-din-zone-rosii-scapa-de-carantina-doar-daca-nu-au-simptome-2916500

• Moderators

asta a fost data ulterior  la mai mult de o saptamina diferenta, este si propozitia care spune ca era in izolare la domiciliu,

teoretic stiind ca are izolare cind era anuntat de firma sa plece intreba si la DSP daca e ok,sunt ceva lacune in explicatii dar eu asa am inteles...