Members gioni Posted March 29, 2020 Members Share Posted March 29, 2020 Salut , poate este cineva sa -mi spuna o parere , am cosumul ff mare , un huruit usor la relanti , acul turometului oscileaza foarte usor ,capul tractor merge infrinat , se simte si la vale , rotile reci , fara ale zgomote , pe tester nu da nimic , multumesc anticipat pentru sfaturi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gioni Posted March 29, 2020 Author Members Share Posted March 29, 2020 Ca parere personal cred ca este ceva grav , volanta , arbore , pistoane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gioni Posted April 7, 2020 Author Members Share Posted April 7, 2020 Am fost din nou la service...tester...mecanicul a dat o tura cu masina , cica este ok numai ca are lipsa cuplu -posibil ambreiaj , masina are 500mii km , fab. 2016 , ce nu inteleg eu , plecare greoaie- in panta urca greu , simt ca trage greu , dar pe coborire sa tina ...asta nu inteleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts