Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Transportul deşeurilor periculoase cu atestat ADR


Postări Recomandate

  • Members

Bună ziua,

Mă numesc Biro Lorena Roxana, sunt studenta la Universitatea Politehnică din Timişoara, anul 2 de studii masterale şi realizez un studiu privind transportul deşeurilor periculoase cu atestat ADR. Apelez la acest forum deoarece acest studiu va fi cuprins în lucrarea mea de disertaţie şi aş avea mare nevoie de ajutorul câtorva şoferi cu experienţă în domeniu. Ceea ce vă rog este doar completarea unui chestionar foarte scurt despre ADR, care m-ar ajuta foarte mult la realizarea disertaţiei. 

Am sa las tot aici un link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenkXDZeR4ieB4_fE2bAw1MFRwrmufpXf4KDx7xRgBSnCGyLA/viewform

Mulţumesc foarte mult pentru înţelegere şi bunăvoinţă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Acum 10 ore, cico_3504 a spus:

daca se doreste o lucrare de studiu de ce credeti ca este nevoie de nume,prenume   ma abtin in legatura chestionarului care mie mi se pare o testare a cunostiintelor,

Nu este o testare a cunostintelor, pentru ca intrebarile puse de mine in chestionar sunt de baza. Nu am experienta practica cu privire la ADR, insa am studiat versiunea volumelor din 2019 si daca ar fi vorba de testare a cunostintelor chestionarul ar trebui sa fie asemanator cu cel pentru promovarea lui, dupa participarea la un curs specializat ADR. 

Cat despre informatiile cu privire la nume si prenume, ele nu sunt campuri care trebuie completate obligatoriu, nici adresa de email sau numele firmei de care faceti parte. Aceste informatii, cu toate ca exista in acel chestionar, nu vor fi facute publice absolut niciunde, nici macar in interiorul lucrarii mele. Eu nu le voi folosi pentru a contacta persoanele in cauza sau pentru alte scopuri. Acele campuri exista acolo doar pentru a ma ajuta sa fac o diferentiere intre raspunsurile mai multor persoane. Puteti scrie si un nume fictiv, el tot nu va fi folosit de catre mine.  

Analiza mea se bazeaza pe gradul de informare despre ADR, cum s-ar spune "daca il cunosti din auzite", de aceea intrebarile nu sunt de verificare sau testare. M-am adresat in postarea mea "soferilor cu experienta in domeniul ADR" pentru ca ei pot raspunde cu usurinta intrebarilor mele, avand aceasta experienta. 

Nu este nici o problema in cazul in care am facut eu vreo confuzie in exprimarea intrebarilor si raspunsurilor. Poate nu sunt atat de corecte pe cat mi-as dori eu sa fie, de aceea am cerut acest gen de ajutor pe acest forum. Sunt studenta si inca am de invatat, asa ca orice sugestie sau sfat sunt bine-venite pentru experienta mea, care e foarte putina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.