Members Phraeudian Posted May 27, 2020 Members Share Posted May 27, 2020 Articolul de mai jos reprezintă unul dintre motivele pentru care eu am ales să îmi părăsesc țara și să nu "contribui" la dezvoltarea/perpetuarea sclaviei legale din România. Mult succes colegilor noștri de pe maxi taxi! https://www.viata-libera.ro/eveniment/147497-controale-la-transportatori-concluzii-soferii-de-maxi-taxi-forjeaza-la-foc-automat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 27, 2020 Moderators Share Posted May 27, 2020 pff,ideea este ca intradevar se depasesc timpii de conducere sau repaus, foamea patronilor de a face banii e un motiv,altul este iresponsabilitatea soferilor si ar mai fi controalele,drumurile,parcul auto..Ma gindesc ca daca aceste controale ar fi mult mai dese atit pe traseu cit si la sediul firmei s-ar reduce extrem de mult''forja''Din pacate cind e nevoie de bani la stat se aplica controale,pina atunci nimic preventiv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts