Jump to content

Ce firma serioasa de transport imi recomandati pentru comunitate sau pentru curse interne?

Recommended Posts

• Members

Buna ziua! Caut o firma serioasa,pentru a lucra pe comunitate sau pe curse interne in Romania. Vad o gramada de anunturi de angajare pe net,dar nu stiu cat de serioase sunt(daca respecta timpii de repaus si de conducere,daca platesc la timp,etc). Detin atestat ADR,am experienta 6 luni pe comunitate ,cunosc limba engleza si germana. Locuiesc in Craiova . Va multumesc

• 7 months later...
  • Members

Chiar as fi si eu curios daca mai exista firma serioasa de transport ,in special pentru.comunitate! Conduc camioane ,mai ales 8x4 basculanta din 2018,si dupa 3 firme "rromanesti" ce nu au respectat nimic(legi sau sofer) incep sa fiu convins ca sunt 2 variante: ori meseria asta e foarte de cacao ,ori cei ce o fac ignora/accepta orice din partea administratorului firmei unde sunt angajati(cu toate ca e si ala un "om" nu vreun zeu), doar pentru ca altceva nu stiu sau nu pot sa faca!

Momentan stau cu analizele medicale de profesionist si permisu de C+E ,atestatul marfa,ADR si cardul tahograf pe masa si incep sa ma gandesc ca am avut o idee proasta prin 2017-2018 cand m-am apucat de soferia asta profesionista! Voi cei cu milioane de km pe articulate ce parere aveti? Sau ce recomandati,firma sau "urmatorul pas" in cariera! Da' pe sub 8x4 sa o repar si sa-l imbogatesc pe vreun hot escroc nemernic ajuns "administrator" de firma peste noapte si pe munca altora nu mai servesc!

• Members

Dacă vrei să câștigi bani din meseria asta și să fii respectat ca angajat, trebuie să pleci din România.

Nu meseria e de cacao, ci angajatorii/patronii români sunt de cacao. Meseria este, ca orice altă meserie, o simplă meserie, doar că în România e plătită prost. Sau nu e plătită deloc (la caiet sau teapă direct).

• Like 1