Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TIMO COM


kosfunny

Postări Recomandate

  • Administrators

Siguranţa are o mare importanţă la TimoCom. Firmele de transport, care doresc să lucreze cu TC Truck&Cargo®  sau firmele de producţie cu TC eBid®  trebuie să îndeplinească anumite condiţii. De exemplu, fiecare nou membru este verificat înainte de a primi autorizarea de participare! În plus, sunt autorizate să utilizeze programul numai firmele care sunt active pe piaţă de cel puţin şase luni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

E una dintre cele mai bune burse insa daca abia iti incepi afacerea nu prea ai sanse sa iti faci cont. Una din multele conditii e sa ai activitate in firma cel putin 6 luni.

Stiu asta, ideea e ca eu preiau o firma unui prieten cu un an activitate.Deabia de scurt timp si-a facut cont la Timo Com cu gandul sa isi angajeze o dispecera care sa-i dea comenzi lui si altor cativa  particulari .Din pacate nu a avut timp sa isi faca o idee despre aceasta bursa. Intre timp a avut niste probleme urate in rahatul asta de tara ,si si- a pus in gand sa emigreze si a reusit sa prinda un contract bun afara.In septembrie isi ia familia si pleaca. A vrut sa-si bage firma in insolventa si cand am aflat l-am convins sa imi predea mie stafeta intrucat era pacat de masina la care se achitase mai mult de jumatate din leasing plus ca aveam si eu in cap sa reincep transporturile!

Acum mi-a spus ca numai de la el de acasa poate accesa bursa iar eu as fi preferat sa preiau si contul Timo Com in ideea sa tin laptopul dupa mine intrucat stiu destul de bine englez si franceza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

"TC Login

Unul dintre pericolele cele mai mari în ceea ce priveşte calculatoarele, rămâne posibila decodificare a numelui utilizator şi a parolei. De aceea, la TimoCom nu atribuim parole pentru identificare.

Mai mult decât atât, clienţii TimoCom descarcă un cod personal de siguranţă, numit TC Login, prin care, după instalare şi activare, obţin un acces confortabil, autorizat, la sistem, prin intermediul identificării calculatorului"

Cred ca intrarea pe bursa se face prin verificarea acelui cod personal pe care trebuie sa il ai instalat pe calculator. Daca e asa solutia ar fi simpla sa il instalezi pe laptop.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.