Members PislaruFlorin93 0 Posted December 25, 2020 Members Share Posted December 25, 2020 (edited) Tanar necasatorit, 27 de ani, Buzau. Detin: A,B,C,D, DE. Atestate: marfa, persoane, agabaritic, adr - colete, cisterne,explozibili. Experienta: 2 ani comunitate, 1 an tur-retur, 2 ani trafic national camion+semiremorca 40t. Cunosc destul de bine limba engleza si spaniola! Vreau sa incerc ceva nou pentru mine ( detin cat D de aproape 2 ani) asa ca m-am gandit sa caut un loc de munca ca sofer de autocar pe curse tur-retur Romania. Daca este cineva interesat de serviciile mele ma poate contacta la telefon sau whatsapp 0725617131. Disponibil din Ianuarie 2021. Edited December 25, 2020 by PislaruFlorin93 Link to post Share on other sites
Members PislaruFlorin93 0 Posted January 9 Author Members Share Posted January 9 Se poate sterge topicul. M-am angajat tot pe tir 40t. Se pare ca nu se mai fac prea multe transporturi cu autocarul. Drumuri bune tuturor! Link to post Share on other sites
Moderators cico_3504 522 Posted January 19 Moderators Share Posted January 19 ok,inchidem,drumuri bune Link to post Share on other sites
Recommended Posts