Members Tompadavid Posted June 22, 2021 Members Share Posted June 22, 2021 Buna ziua! Am si eu o întrebare, sunt șofer pe comunitate, tranzitez Ungaria, Slovakia, Cehia, Germania, Olanda, Luxemburg si Belgia. Întrebarea e următoarea : As dori sa imi iau sotia cu mine pe cabina, ea nu are permis deci numai eu sunt angajat si am contract! Care ar fi metoda sau ce documente ar trebui? Tinându-se cont ca e pandemie si auzeam de la altii ca nu e voie si asa mai departe! Doresc răspuns concret, dupa lege, nu povesti din parcari! Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cri5tian Posted June 22, 2021 Members Share Posted June 22, 2021 Acum 1 oră, Tompadavid a spus: Doresc răspuns concret, dupa lege După care lege?! Nu există nici o lege care să interzică așa ceva. Dacă ai al doilea scaun, cu centură de siguranță, în cabină, e suficient. DAR!!! - Unele companii de asigurări condiționează plata poliței de asigurare de acest aspect (persoane neautorizate în cabină, ce pot distrage); - Clienții, deasemenea, pot impune astfel de clauze, în spațiile lor; Și în plus, cei ce plătesc rezervările de feribot (atunci când se lucrează cu case de expediții), fac rezervarea doar pentru șofer, deci... Vorbește cu managerul de transport al companiei la care ești angajat, el e singurul în măsură să-ți spună dacă este sau nu posibil. Și dacă este, îi trebuie doar buletinul, nimic altceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tompadavid Posted June 22, 2021 Author Members Share Posted June 22, 2021 Acum 5 ore, cri5tian a spus: După care lege?! Nu există nici o lege care să interzică așa ceva. Dacă ai al doilea scaun, cu centură de siguranță, în cabină, e suficient. DAR!!! - Unele companii de asigurări condiționează plata poliței de asigurare de acest aspect (persoane neautorizate în cabină, ce pot distrage); - Clienții, deasemenea, pot impune astfel de clauze, în spațiile lor; Și în plus, cei ce plătesc rezervările de feribot (atunci când se lucrează cu case de expediții), fac rezervarea doar pentru șofer, deci... Vorbește cu managerul de transport al companiei la care ești angajat, el e singurul în măsură să-ți spună dacă este sau nu posibil. Și dacă este, îi trebuie doar buletinul, nimic altceva. Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts