Members Florin92 Posted October 17, 2021 Members Share Posted October 17, 2021 Buna ziua la toata lumea! Sunt sofer de camion de aproximativ 6 ani dintre care 4 ani conduc Mercedes Argos ,vreau sa intreb pe cei mai experimentati , pentru ca as dori sa achizitionez un Mercedes-Benz Actros 1842 EU5 care are undeva la 781 de mii km rulaj,daca sunteti binevoitori,va rog sa mi lasa ti parerea dvs pe forum,daca este o alegere buna sau nu achizitionarea ce vreau sa o fac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Florin92 Posted October 17, 2021 Author Members Share Posted October 17, 2021 Acum 20 minute, Florin92 a spus: Buna ziua la toata lumea! Sunt sofer de camion de aproximativ 6 ani dintre care 4 ani conduc Mercedes Argos ,vreau sa intreb pe cei mai experimentati , pentru ca as dori sa achizitionez un Mercedes-Benz Actros 1842 EU5 care are undeva la 781 de mii km rulaj,daca sunteti binevoitori,va rog sa mi lasa ti parerea dvs pe forum,daca este o alegere buna sau nu?!achizitionarea ce vreau sa o fac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts