Members Nikolae Posted November 11, 2021 Members Share Posted November 11, 2021 As vrea sa achiziționez un volvo fl6 din 2005 cu macara. Precizez ca nu am mai avut ni un camion. Ce parere aveti despre acest model? Va rog să-mi dați un sfat cam la ce ar trebui să fiu atent. Mulțumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leutu Posted November 29, 2021 Members Share Posted November 29, 2021 (edited) La 11.11.2021 la 21:02, Nikolae a spus: As vrea sa achiziționez un volvo fl6 din 2005 cu macara. Precizez ca nu am mai avut ni un camion. Ce parere aveti despre acest model? Va rog să-mi dați un sfat cam la ce ar trebui să fiu atent. Mulțumesc anticipat la km in primul rind oate il gasesti pina in 500 mii la anul acesta ceea ce nu cred eu toata viata am avut numai volvo dar nu asa vechi Edited November 29, 2021 by leutu greseala ortografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts