Jump to content

K & M Speed SRL - deplorabil


Recommended Posts

  • Members

Referitor la firma K & M Speed SRL:

Deplorabile servicii. Două dintre "doamnele" care lucrează la această firmă (in clădirea de lângă Vama Sibiu) au o atitudine vulgară față de clienți (cel puțin față de noi), ton autoritar, critici cu grămada, dacă li se cer informații referitoare la diferiți pași în legătură cu activitatea de la vamă se simt foarte de ofensate (nu toți ne desfășurăm activitatea în domeniul lor și nu avem cunoștințe specifice...). 

Un alt aspect a fost să vorbească despre tine, când tu ești de față, ca și când ești invizibil! Am auzit și limbaj “încununat” de organe genitale... Da, să presupunem că este și vina clientului, fie că nu a prezentat un anumit act, fie că nu are informații despre o anumită procedură etc, dar aceste "doamne" nu au dreptul să înjosească clienții, ele ar trebui sa-i ghideze. 

În afară de atitudinea deplorabilă, nu sunt foarte informate referitor la ce documente trebuie să prezinte clienții. În loc să se informeze (sau se informează vag), țipă la tine să le aduci documentele. 

Pentru plata diferitelor taxe vamale trebuie sa mergi la bancă să faci ordin de plată și să te întorci cu formularul verde le ei. Se poate să plîtești și online, DAR tot trebuie să ceri de la bancă o confirmare de plata (în anul 2021, de parcă nu sunt sisteme bancare care să verifice plata in timp real). 

Ce am menționat mai sus este rezumatul situației, este propria opinie și mi-o asum. Prin urmare, îți poți pierde timp prețios din viață. Nu recomand serviciile lor sub nicio formă.

Edited by Elaa
Omitere
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.