Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

K & M Speed SRL - deplorabil


Postări Recomandate

  • Members

Referitor la firma K & M Speed SRL:

Deplorabile servicii. Două dintre "doamnele" care lucrează la această firmă (in clădirea de lângă Vama Sibiu) au o atitudine vulgară față de clienți (cel puțin față de noi), ton autoritar, critici cu grămada, dacă li se cer informații referitoare la diferiți pași în legătură cu activitatea de la vamă se simt foarte de ofensate (nu toți ne desfășurăm activitatea în domeniul lor și nu avem cunoștințe specifice...). 

Un alt aspect a fost să vorbească despre tine, când tu ești de față, ca și când ești invizibil! Am auzit și limbaj “încununat” de organe genitale... Da, să presupunem că este și vina clientului, fie că nu a prezentat un anumit act, fie că nu are informații despre o anumită procedură etc, dar aceste "doamne" nu au dreptul să înjosească clienții, ele ar trebui sa-i ghideze. 

În afară de atitudinea deplorabilă, nu sunt foarte informate referitor la ce documente trebuie să prezinte clienții. În loc să se informeze (sau se informează vag), țipă la tine să le aduci documentele. 

Pentru plata diferitelor taxe vamale trebuie sa mergi la bancă să faci ordin de plată și să te întorci cu formularul verde le ei. Se poate să plîtești și online, DAR tot trebuie să ceri de la bancă o confirmare de plata (în anul 2021, de parcă nu sunt sisteme bancare care să verifice plata in timp real). 

Ce am menționat mai sus este rezumatul situației, este propria opinie și mi-o asum. Prin urmare, îți poți pierde timp prețios din viață. Nu recomand serviciile lor sub nicio formă.

Editat de Elaa
Omitere
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.