Jump to content

Ajuta cu pierderea in greutate


Recommended Posts

  • Members

Salut.

Varianta 1: Programatul la un nutriționist (real, nu autointitulat pe YouTube). Completat chestionarul ăla (foarte complex) dar foarte sincer, apoi făcute analizele care le cere și apoi stabilit planul de dietă, de care te ții cu orice preț. Slăbitul se va face într-un mod controlat, sub supraveghere de specialitate și constă în re-educarea metabolismului către o funcționare eficientă. De regulă, riscul efectului de yo-yo la sfârșitul perioadei de stabilizare (ultimul stadiu al dietei), este aproape inexistent. Un aspect foarte bun este că inevitabil vei învăța regulile de alimentație care se aplică organismului tău, reguli după care te vei ghida ulterior toată viața, ceea ce-ți va asigura un stil de viață sănătos.

Varianta 2: Suplimentele alimentare. Efort minim, se înlocuiește una din mese pe zi cu aceste suplimente, dar (dacă se întâmplă), slăbitul se face într-un mod destul de violent pentru metabolism. E o metodă ”mai din topor”, de cele mai multe ori cu rezultate, dar cu destule riscuri (dacă nu-ți identifici un stil de viață/mâncare potrivit pentru tine pe parcursul dietei, odată încheiată efectul de yo-yo e garantat aproape tot timpul. Adică te vei îngrășa înapoi, poate chiar mai mult). Nutriționiștii nu prea recomandă această metodă, doar atunci când menținerea unei diete clasice nu este posibilă. Atenție, suplimentele nu sunt doar pastile, sunt un mix de mai multe substanțe (extracte și minerale) care, utilizate greșit, te pot băga în spital foarte repede.

Eu am 134kg acum și tocmai am început varianta 2 (am încercat cu varianta 1 acum vreo 2 ani, dar mi-a fost imposibil să mențin dieta). 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Am văzut o mulțime de reclame pe Internet, mi-au spus despre un remediu special care ajută la scăderea în greutate, nu sunt necesare diete cu ea și grăsimea dispare de la sine, crezi asta?

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Bună, m-am gândit să pierd în greutate și propria mea sănătate la fel ca tine. Am început să caut ajutor pe Internet și am dat peste un site interesant https://pretcpa.ro/piperinox/ care ajută oamenii, există o mulțime de ajutor pentru pierderea în greutate. Există multe articole despre tablete care sunt publicate activ pe Internet, indiferent dacă ajută sau nu, puteți citi acolo.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.