Members Ahinetrys Posted February 19 Members Share Posted February 19 Vreau să slăbesc și nu știu ce să fac, am văzut o reclamă pe Internet despre pastile magice pentru slăbit. Pot fi astfel de oameni de încredere și cum să piardă în greutate în mod eficient? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cri5tian Posted February 19 Members Share Posted February 19 Salut. Varianta 1: Programatul la un nutriționist (real, nu autointitulat pe YouTube). Completat chestionarul ăla (foarte complex) dar foarte sincer, apoi făcute analizele care le cere și apoi stabilit planul de dietă, de care te ții cu orice preț. Slăbitul se va face într-un mod controlat, sub supraveghere de specialitate și constă în re-educarea metabolismului către o funcționare eficientă. De regulă, riscul efectului de yo-yo la sfârșitul perioadei de stabilizare (ultimul stadiu al dietei), este aproape inexistent. Un aspect foarte bun este că inevitabil vei învăța regulile de alimentație care se aplică organismului tău, reguli după care te vei ghida ulterior toată viața, ceea ce-ți va asigura un stil de viață sănătos. Varianta 2: Suplimentele alimentare. Efort minim, se înlocuiește una din mese pe zi cu aceste suplimente, dar (dacă se întâmplă), slăbitul se face într-un mod destul de violent pentru metabolism. E o metodă ”mai din topor”, de cele mai multe ori cu rezultate, dar cu destule riscuri (dacă nu-ți identifici un stil de viață/mâncare potrivit pentru tine pe parcursul dietei, odată încheiată efectul de yo-yo e garantat aproape tot timpul. Adică te vei îngrășa înapoi, poate chiar mai mult). Nutriționiștii nu prea recomandă această metodă, doar atunci când menținerea unei diete clasice nu este posibilă. Atenție, suplimentele nu sunt doar pastile, sunt un mix de mai multe substanțe (extracte și minerale) care, utilizate greșit, te pot băga în spital foarte repede. Eu am 134kg acum și tocmai am început varianta 2 (am încercat cu varianta 1 acum vreo 2 ani, dar mi-a fost imposibil să mențin dieta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members globoi Posted February 20 Members Share Posted February 20 Varianta 3 https://www.reginamaria.ro/ponderas/centrul-de-excelenta-chirurgia-obezitatii Pentru cei ajunsi dincolo de pragul la care se poate reveni in mod natural cu dieta,reguli de alimentatie si sport exista si optiunea asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geinia Posted February 21 Members Share Posted February 21 Am văzut o mulțime de reclame pe Internet, mi-au spus despre un remediu special care ajută la scăderea în greutate, nu sunt necesare diete cu ea și grăsimea dispare de la sine, crezi asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ianzina Posted February 25 Members Share Posted February 25 Bună, m-am gândit să pierd în greutate și propria mea sănătate la fel ca tine. Am început să caut ajutor pe Internet și am dat peste un site interesant https://pretcpa.ro/piperinox/ care ajută oamenii, există o mulțime de ajutor pentru pierderea în greutate. Există multe articole despre tablete care sunt publicate activ pe Internet, indiferent dacă ajută sau nu, puteți citi acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts