Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

VREAU SA CONTRAZIC PE COLEGUL CARE SUSTINE CA PTR SUNT FFFFFF PUTIN DE CE ?UN AJUTOR FARA EXPERIENTA IA CAM 900 1100 CU TOT CU SALARUL PE TARA DECI PTR INCEPUT NU ESTE CHIAR PUTIN SI CA TITULA ADICA CUM AM FOST EU CAM 1500-1600 MEDIA CU UNA CU ALTA EX.IN LUNA AUGUST AM LUAT CU SALARIUL PE TARA CU TOT 1925E ,EU AM PLECAT DIN CAUZA FAPTULUUI CA EU NU MERG CU AVIONUL DECI FACEAM MULT PE DRUM SI CONCEDIU ESTYE DE NUMAI O SAPTAMANA ACASA SINGURUL LUCRUL RAU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 133
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • Members

va pot ajuta cu nr de tel celor interesati de aceasta firma : +34619961458

a lasat un coleg care a fost la interviu pentru firma Trota a lasat numarul de mai sus.stie cineva al cui este numaru???al unui spaniol sau al unui roman??as vrea sa sun sa intreb daca angajeaza.altcineva mai stie ceva nou despre trota???ms mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am sunat in dimineata asta la Trota,am sunat pe numaru de romania,0740295418 si a spus ca numa daca am 2 ani de experienta......asa ca cei care sunt incepatori(ca si mine)nu prea au sanse la firma Trota......totusi.incercati si voi poate poate aveti mai mult noroc ca mine ( :( : :(

P.S intr-un post mai sus scria ca la telefon o sa raspunda o Doamna,mie mi-a raspuns un Domn :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Eu am fost sunat de ei prin luna august,de catre cineva din Spania,dupa ce mi-am depus CV-ul pe adresa lor de email si am fost invitat sa lucrez titular cu 9e/100km,cu toate ca in CV am mentionat clar ca nu am decat un an si 1 luna experienta dar am refuzat.Acuma sunt tot somer :P dar linistit si fara batai de cap din cauza colegilor,a instalatiei TK,a programului de lucru (un prieten s-a angajat la ei si el zice ca atunci cand canta dispecerul tu trebuie sa executi,adica mai pe scurt merge pe naspa/magnet,se risca cam des,el a lucrat si singur o perioada,a si luat o amenda de 2600e care a platit-o ceva agent pe franta,o amenda pentru cabotaj tot pe F).

Acuma citind ziarul local cu oferte de munca gasesc vechiul lor anunt care apare in fiecare saptamana cu litere mari si ingrosate,formulat foarte frumos si profesional si pe langa asta,la 2 pagini diferenta gasesc un alt anunt care este tot al lor insa nu au mentionat nicaieri numele firmei,vreun numar de telefon sau o adresa de email.Singurul lucru care ii da de gol fiind adresa lor respectiv str. Baladei nr2A.Anuntul mi s-a parut extrem de amuzant,comic si o japca totala.Ca sa vedeti si voi anuntul l-am fotografiat si va las pe voi sa decideti daca aceasta metoda de racolare este japca curata sau un fel de invitatie la sclavie de bunavoie O0

Pace voua si drumuri bune ^-^

DSCF5001.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am fost la interviu ,am dat o proba si plec titular saptamana viitoare .Am si un frate care lucreaza la ei si treaba e ok adica sunt la timp cu banii.Testul a constat in mers cu un camion de-al lor ,ceva parcari cu spatele si iar mers.In total am facut vreo 40 de km la vreo 2-3 zile m-au sunat si acum astept cardurile de la reifeisen bank . Daca va mai pot ajuta si cu alte informatii ........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut baeti ma poate cineva ajuta si pe mine sa ma angajez la vreo firma de transport din spania . Experienta am aproape un an toate as ctele necesare le am sint spaniole . Sint deacord si ca al doilea sofer in echipaj mai drept zis. comentariu eliminat Scrietim pe email alexeispain@yahoo.com.

aici nu se face bisnita , respecta o regula morala a forumului , la urmatoarea abatere ai interdictie fara drept de apel !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

aline ia numarul asta si suna la el 0740295418 o sa-ti raspunda persoana care se ocupa de angajari eu plec luni dimineata din cluj direct cu camion din ce am auzit eu au nevoie de soferi pt ca transfera niste camioane de la slovacia pe romania .Daca va mai pot ajuta cu ceva .........intrebati si va raspund ce stiu si eu .Drumuri bune la toata lumea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
poate sa imi spuna si mie cineva cat se castiga ca sofer titular la firma trota cat timp se sta afara si cat in tara si daca teia ca sofer titular din prima sau tre sa mergi ca secundar prima data va multumesc

Salut,

Te ia si ca titular daca ai experienta -' experienta de cel putin 2 ani ' - si iei proba (trebuie sa le trimiti 'un CV care sa contina datele exacte de la activitatea laborala din ultimii 5 ani')!

Se sta doua luni pe cabina si o saptamana acasa, ei platesc transportul cu avionul dus-intors!

Ca titular ai aproape 200 euro salariu pe tara si 0.09 euro pe kilometru, ce-am vazut aici pe forum se castiga in jur de 1600 euro ca sofer titular (=salar + km), dar ai cu tine un incepator!

Iar inceptorii primesc in jur de 1000 euro (=aproape 200 euro salariu pe tara si 0.05 euro pe kilometru) - asa mi s-a zis la interviu, urmand ca dupa 12 luni sa treci la 0.07 euro pe kilometru si dupa 6 luni de 0.07 euro pe kilometru sa ajungi titular - daca iei probele!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buná ziua. Toate amánuntele privitoare la conditiile de angajare la Trota Ro, se pot obtine prin telefon. Însá cred cá e bine sá vá reamintesc, cá e nevoie de Buletin, Pasaport, Permis, Atestat si Cartela de tahograf si de o experientá efectivá pe autovehicul articulat, cap tractor cu semiremorcá, de cel putin 2 ani, de preferintá în transporturi internationale pe Comunitate.

În conditiile actuale de deficit economic în toatá Europa, exigentele sînt importante. Înteleg cá multi dintre voi si-au pus în gînd sá lucreze pe TIR cu ideia de a cîstiga multi bani. E normal sá gînditi astfel, însá realitatea e cá în ziua de azi nimeni nu dá nimic gratis. Pentru a putea lucra în Trota, e nevoie de experientá, educatie personalá, chef de muncá, spirit de superare si de sacrificiu.

Pentru soferii fárá experientá, tineri si dornici de a înváta meseria, se fac eforturi de a angaja un numár nedeterminat (parte dintre voi au fost selectati si dupá ce veti pregáti toate rechizitele cerute, veti fi anuntati cînd va trebui sá mergeti la angajare). Vá asigur cá nu e usor. Multi dintre voi nu ati stat departe de familie atîtea zile. Nu stiti ce înseamná sá tráiti în camion cu încá un coleg, fácînd toatá Europa de la un capát la celálalt. Nu sînteti obisnuiti sá respectati reguli si ordine. Însá cu toate se obisnuieste unu. Si cînd prinzi plácerea, greu te scapi de ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.