Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Bring / ex- Blomquist Trucking


Postări Recomandate

  • 4 weeks later...
  • Members

Salut colegii, am depus si eu un CV la Blomquist si azi mau sunat, am citit parerile voastre despre aceasta firma si din cate obs nu sunt prea bune. eu am vorbit cu soferii de la aceasta firma care erau pe ruta DK-SE si cu cei de la Bring si erau multumiti. Voi incerca si eu la ei sa vad cum este. o zi buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da Johnny, mergi linistit ca am si eu pe cineva acolo. Umhhh, ce? Aaaa, eu sunt la ei :) E o firma destul de ok comparat cu multe altele. Pana la proba contrarie e acceptabil pana acum si pot spune ca lucrez destul de linistit. Mai depinde si de fiecare cum stie sa se poarte, sa isi impuna punctul de vedere intr-o maniera civilizata etc etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut tuturor.Pentru soferache 09,Blomquist No nu face angajari,este o confuzie,numai filiala din Sk are nevoie de soferi.Pentru Johnny,si eu cred ca ar trebui sa incerci,daca vrei un loc de munca platit la zi...nu faci prostii,nu se opresc bani,e simplu,pe 15 ale fiecarei luni,banii (salariul)cuveniti pleaca spre contul fiecaruia,dar ajung in aprox.36-72de ore,in functie de banca.Flota s-a innoit,nu se mai poate folosi magnetul,dar carcotasi vor fi,mai ales cei dati afara...nimeni nu te tine cu forta daca vrei sa pleci sau ai vazut ca-ti opreste din bani...NU nejustificat!!NU le fac reclama,NU dau spaga,cine ma cunoaste stie ca vorbesc direct,nu ma ascund dupa nick-name sau porecla,desi am si una si cealalta.Maine am plecat la munca,deci cine ma intreaba ceva pe forum va primi raspuns un pic intirziat,nu am net decit pe DE.Succes celor care incearca si drumuri bune tuturor!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

orcum merg nu ma iau dupa unu si altu pentru ca asa e toata lumea. daca stau sa citesc de pe forum nu ar fi nici o firma calumea, toti niste nesimtiti. dar ei poate vorbesc fara stire de cauza, ma rog o zi seara faina! si drumuri bune la toti colegii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dragilor,cine m-a intrebat ceva despre Blomquist si a reusit sa se angajeze,deocamdata sunt multumiti,si mi-au multumit ai mie pentru informatii,desi eu nu consider ca am facut mare lucru,daca pot sa ajut,ajut,nu ma feresc.Octaviane,oricum ma vad cu domnul Grant,daca esti si tu,esti bine venit!!Salutari si drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare tuturor colegilor! Eu lucrez la aceasta companie din martie 2013 si pot sa spun ca sunt multumit. Mi-au fost virate doua salarii pe card pana la ultimul cent, mai putin suma retinuta pentru asigurare(care se retine doar o data pe an) si cea pentru transport(20 euro). Nu le fac reclama, dar atat timp cat iti asigura minim 1650 euro lunar si transportul contra unei sume modice eu zic ca nu e rau. Scria un coleg ceva despre 250 euro pentru asigurare si ca nu se ajunge la 1650 euro. Nimic mai fals. Eu de cand lucrez la ei nu am avut nici un fel de problema si nici o retinere, exceptand sumele de care am pomenit la inceputul comentariului. Nu m-a fortat nimeni sa incalc programul, disponentii din DK intrebau daca pot conduce in ziua de sambata a unei anumite saptamani si daca am nevoie de 45 ore de pauza sau pot sa fac doar 24. Daca spuneam ca am nevoie de 45 ore, nu era nici o problema. Dar daca sunt unii care vor sa dea bine in fata sefilor si sar programul iar atunci cand sunt controlati si sanctionati dau vina pe altii pentru asta, e problema lor. Daca ai o nelamurire legata de salariu si ceri explicatii, ti se dau. Deci eu zic ca cei neavizati sau care au avut probleme din motive doar de ei stiute sa se abtina de la comentarii. Pana la proba contrarie eu zic ca e bine. Drumuri line tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegule Ducu, poti incerca, daca vrei. Nu as putea sa iti zic sigur daca angajeaza acum, e posibil. Eu plec joi la munca din nou, au fost parolisti in sensul ca am stat cu 2 saptamani mai mult decat era prevazut( 8 in loc de 6) si m-au lasat 3 acasa. Daca doresti si esti in tara, putem discuta si telefonic(+40728867183) sau prin MP, nu e nici o problema. O seara placuta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Nu liviu, teoretic nu angajeaza incepatori, dar depinde cat de sigur te simti pe tine si daca esti sigur pe tine sa-i minti. Asta e valabil cred in multe firme. Eu unul m-am angajat fara experienta la ei, dar stiam sigur ce pot face cu un volan in mana. Inca mai am multe de invatat, dar m-am descurcat si niciodata n-au banuit vreodata ca mi-ar lipsi experienta. In ceea ce priveste multe alte aspecte ale acestei meserii trebuie sa intrebi si sa te interesezi. Nepasarea poate costa scump.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Nu liviu, teoretic nu angajeaza incepatori, dar depinde cat de sigur te simti pe tine si daca esti sigur pe tine sa-i minti. Asta e valabil cred in multe firme. Eu unul m-am angajat fara experienta la ei, dar stiam sigur ce pot face cu un volan in mana. Inca mai am multe de invatat, dar m-am descurcat si niciodata n-au banuit vreodata ca mi-ar lipsi experienta. In ceea ce priveste multe alte aspecte ale aceste meserii trebuie sa intrebi si sa te interesezi. Nepasarea poate costa scump.

Multumesc pentru raspuns, Mit.drumuri bune iti doresc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators
MARIO?...eu as avea cu cine sa fac echipaj dar eu nu am experienta....dar colegu meu are 2 ani. Stii cumva daca accepta asa?

vreau si eu un numar de telefon sau un e-mail ceva de la ei

,,nenea ,, asta se coupa de toata treaba , lui trebuie sa ii explici tot

Pavlinec Marián

Coordinator

Phone: +421 45 601 65 83

Cellphone: +421 918 641 800

Fax: +421 45 601 65 79

m.pavlinec@blomquist.sk

Language: ENG/GER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu se cere obligatoriu ADR pentru acest post, in schimb engleza da. Este nevoie urgent de un echipaj format. Preferabil e sa fie sot-sotie, frati sau persoane care se cunosc foarte bine. Asta pentru ca firma nu formeaza echipaje ci vor sa primeasca echipaje deja formate pentru perioade nedeterminate (perioade lungi de timp, in general chiar ani).

Echipajul ar trebui sa poata pleca pe 13:06:2013 din Romania.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si ce te impiedica sa aplici? Nu asa se face la toate firmele? Cine stie de unde sare iepurele? Aplica la asta, aplica la alta etc etc. Cand aplici specifica ca esti disponibil din data de 26. In data de 26 mai suni odata sa le reamintesti ca deacum esti liber :) Nu vorbesc doar de firma asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

MIT esti un baiat de treaba si iti multumesc pt sfaturi dar din pacate am ramas singur....colegu a gasit o firma mica din craiova si a plecat pe franta....oferta era destul de buna sa o refuze....

Acum o iau iar de la capat...am aplicat la cateva firme si mai am pasaportul si cardul de sanatate de facut pt dosarul pe care vreau sa-l trimit la Harlt trans ...

Sa ai drumuri line colegule

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.