Members grecuflorin Posted March 31 Members Share Posted March 31 Detin un tgs 440 din 2009 și de o vreme nu mai are vlaga la pantă.am verificat turbo e curat și nu are joc.este fără capsula. Am bătut în toba jos nu zdrăncăne Filtru aer e curat Presiunea la liber este moarta 0 si după 2000rpm creste 1linie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgx Posted April 3 Members Share Posted April 3 La 31.03.2023 la 18:49, grecuflorin a spus: Detin un tgs 440 din 2009 și de o vreme nu mai are vlaga la pantă.am verificat turbo e curat și nu are joc.este fără capsula. Am bătut în toba jos nu zdrăncăne Filtru aer e curat Presiunea la liber este moarta 0 si după 2000rpm creste 1linie!! Salut, daca crezi ca turbina este in regula,verifica traseul de supraalimentare(furtunele care fac legatura cu intercoolerul,intercoolerul,senzorul de presiune). Harry 0743438698 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts