Members varzaru valentin Posted August 27, 2010 Members Share Posted August 27, 2010 Salut, sunt nou pe forum, as vrea sa rog colegii , daca pot sa-mi spuna daca stiu cate ceva despre un dispecer Daniel care a lucrat la Arcese Transporti in Italia.Acum e in Irlanda la Caffrey international si ne-a facut varza cursele , programu, descarcarile si incarcarile.E de-o prostie si de-o ingamfare inimaginabila.Cine l-a adus aici spune ca e cel mai tare dispecer si atat ce-l lauda ca te apuca greata.Poate are cineva vreo idee despre el.Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MALEFICE Posted August 29, 2010 Members Share Posted August 29, 2010 Salut, sunt nou pe forum, as vrea sa rog colegii , daca pot sa-mi spuna daca stiu cate ceva despre un dispecer Daniel care a lucrat la Arcese Transporti in Italia.Acum e in Irlanda la Caffrey international si ne-a facut varza cursele , programu, descarcarile si incarcarile.E de-o prostie si de-o ingamfare inimaginabila.Cine l-a adus aici spune ca e cel mai tare dispecer si atat ce-l lauda ca te apuca greata.Poate are cineva vreo idee despre el.Multumesc anticipat. Nea VALY sa traiesti bre!Sa traiesti chiar bine!Ne stim de la AMT-uri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members varzaru valentin Posted August 29, 2010 Author Members Share Posted August 29, 2010 Multumesc, as trai mai bine si eu si colegii mei daca n-ar fi acest încearcă cu alte cuvinte sa iți exprimi nemulțumirea. printre noi. Da nu stiu care esti prietene Malefice... Care mai viata pe la AMT ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MALEFICE Posted August 29, 2010 Members Share Posted August 29, 2010 Multumesc, as trai mai bine si eu si colegii mei daca n-ar fi acest .......... printre noi. Da nu stiu care esti prietene Malefice... Care mai viata pe la AMT ? Cercelus sunt nea` VALY.Numai sunt in AMT de vreo 5 ani,cred ca am plecat inaitea ta.E asa prost dispeceru asta al vostru cum era SORIN sau e mai prost?Oricum succes maxim nene si poate ne vedem intre doua plecari la o bere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members varzaru valentin Posted September 1, 2010 Author Members Share Posted September 1, 2010 L-am prins cu minciuna pe idiotu de dispecer , a lucrat la Fasulo Transport, nu la Arcese cum se lauda, daca stie careva ceva sa dea de veste. Cred ca o sa-l mananc de viu, ca numai probleme face .Multumesc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tribal Posted November 18, 2013 Members Share Posted November 18, 2013 eliminat,comentariu offtopic Multumesc, sa aveti drumuri bune si sanatate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tribal Posted November 20, 2013 Members Share Posted November 20, 2013 Chiar nimeni nu poate sa imi dea informatii legate de aceste doua firme???!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted November 20, 2013 Members Share Posted November 20, 2013 Chiar nimeni nu poate sa imi dea informatii legate de aceste doua firme???!!! Deschide un subiect despre intrebarea ta. Ce legatura are subiectul asta cu intrebarea ta? Chiar daca știe cineva ceva nu poate sa.îți răspundă pt că intrebarea îi ascunsă în cu totul alt subiect, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Emanoil Posted December 21, 2013 Members Share Posted December 21, 2013 Salut,eu am lucrat la Arcese in ultimi 4 ani si nu am cunoscut dispecer cu numele de Daniel...poare a mintit la CV ca a lucrat acolo. Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members globetroter1 Posted December 22, 2013 Members Share Posted December 22, 2013 La Fasulo a lucrat,se numeste Daniel Baciu,dar nu l-am cunoscut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts