Members leobango Posted September 20, 2010 Members Share Posted September 20, 2010 Astazi,20.09.2010,s-a mai ajuns la o cifra demna de luat in seama: 1.500.000 pagini vizualizate.Comparativ cu anul 2009, numarul paginilor vizualizate de useri si vizitatori a crescut de 4 ori,dovedind inca o data ca, prin volumul informatiei, prin calitatea ei si prin atmosfera si dialogul prietenesc intre cei ce folosesc site-ul, numele de soferii.ro este intr-o exponentiala urcare.La tot mai multe recorduri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted September 20, 2010 VIP Share Posted September 20, 2010 Ma duc sa ma imbat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted September 20, 2010 Members Share Posted September 20, 2010 Felicitari din partea mea forumului si bineinteles utilizatorilor ,deoarece fara ei nu era posibil sa ajungem la acest numar de vizualizari ! Numai bine !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted September 22, 2010 Members Share Posted September 22, 2010 O mica glumitza .....cred ca 700.000 dintre vizualizarile userilor imi apartin ;D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts