Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 4 weeks later...
  • Members

STIE CINEVA CEVA DETALII DESPRE FIRMA ASTA? AM POSIBILITATEA DE A MA DUCE LA EI DAR N-AS LASA NICI CE AM ACUM PE MANA! POATE MA AJUTA VREUN CILEG CARE A LUCRAT SAU LUCRA LA EI MERCI FRUMOS!

Edit : Te rugam ca data viitoare cand mai postezi un comentariu sa ai grija ca butonul "Caps Lock" de pe tastatura sa nu fie activat (cu alte cuvinte....crie domnule cu litere mici  ;D).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

  salut, eu lucrez la aceasta firma. acum sunt acasa si daca are cineva intrebari va stau la dispozitie. o zi buna.

Salut !!!da-ne ceva detalii despre firma aceasta !!! locatie  nr de tel  daca  face angajari  salariu, program, curse si ce crezi ca ar mai trebui sa stim!

PS . un prieten de al meu cauta disperat de lucru....  dar nu mai vrea la firme de care-si bat joc !!!!va spun mai multe despre pataniile lui  in curand!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

  Salut. Firma are acum sediul in Oradea, Calea Borsului, in spate la Petrom( la intrarea pe centura, cum vii spre Oradea dinspre vama). S-a mutat sediul cam de o saptamana de la Chislaz-Misca. Telefon:0359802770 (d-nul Roland si nu mai stiu cum...., e sef transport...). Am fost chiar ieri acolo, la sediu, ca sa-mi duc pasaportul. Daca fac angajari nu stiu, dar e posibil, oricum poti sa suni si sa intrebi personal. criteriile de angajare la firma sunt cele generale dar cel mai important lucru este sa cunosti o limba straina(engleza, germana, olandeza), ca sa poti comunica cu dispecerii din olanda, cel putin la nivel scris, daca o si vorbesti e si mai bine.( mi-am adus aminte ca il cheama Kiss Roland). in rest atestate( adr, marfa), card taho, etc...  salariul lunar este de 1000 ron pe cartea de munca plus 1150 de euro diurna. banii se dau la timp, in 5 ale fiecarei luni leii si in 15 euro( trebuie deschise conturi in ron si euro la BT). se lucreaza in general in echipaj, deci e bine sa mergi cu un prieten, altfel risti sa te angajeze si sa lucrezi cu un coleg pe care nu-l stii si e de evitat. programul de lucru se respecta la inceput, dar tot mai multi colegi se plang ca dispecerii le-au cerut sa mearga peste program. si mie mi s-a cerut de vreo 2-3 ori dar am refuzat si nu m-au mai batut la cap. cred ca vina e a noastra pentru ca in primele 2-3 luni ne anuntau ei sa avem grija, sa nu depasim programul, pentru ca acum sa spuna invers, probabil ca tot de la unii dintre colegi au invatat ca se poate si asa. cursele se fac pe relatia olanda- restul europei, firma mama fiind in olanda la geldermalsen. se transporta in general marfuri de valoare(confectii, electronice, tigari, etc.) in general se sta afara 4-6 saptamani apoi vii acasa 1-2 saptamani. transportul acasa se face cu microbuz condus de soferi sau se mai face schimb in romania la oradea sau arad cand e vorba de echipaj de pe cursele de europa de est( sunt curse in romania, bulgaria, turcia).

    per total e cam ca la toate firmele straine care deschid filiale in romania, la inceput merge bine, se promit mariri de salariu dupa un anumit timp apoi lucrurile incep sa se strice. si aici au promis marire de salariu dupa 2 luni, apoi dupa 6 luni, dar au trecut aproape 8 si nu s-a intamplat nimic. parerea mea e ca banii sunt putini si nu as fi venit la ei daca nu ar fi promis ca ridica salariul dupa 2 luni( am venit la ei chiar de la inceput). ce e bine e ca banii se dau la timp, fara probleme.

  va salut si daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. o zi buna va doresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Sorry, I do not speak romanian language. I worked for Jan de Lely. I think, it is NOT a  "firma serioasa".

When I started there, they told me, after 4-6 weeks I can go home for 1-2 weeks.

But in 1 year I only had 3 weeks holidays and all the other time I had to stay in the Volvo. I only was in my home these 3 weeks and only 3 (!!) more nights in 1 year!

And there were very few months, in which I got all the money, they should have to pay.

If something is going wrong, they always say, that it is the fault of the driver and they take hundreds of Euros from the salary. Like for example if the client forgets a signature on some papers or if You have a broken tire.

If You have ADR, they ask You, not to tell, when You go on a ferry. They also ask You to drive much much longer, then it is allowed and if You have to pay then money to the police, they do not give that back.

Another example: You get loaded in Turkey for Holanda. In Romania they call You up and ask You, to destroy the turkish customs plomb and load something more. When You have to pay 250 Euros in Nadlak for the destroyed plomb, they do not give that back. I can tell many many more examples like that.

They are rassists and very unfriendly to drivers without netherland passport.

If anybody wants to know more about the illegal practice, You can write me to palmainfos@aol.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Din ce stiu dau banii la timp, doar ca nu prea ai loc sa vii acasa, in sensul ca la inceput spun ca se mareste salariu dupa o perioada de proba, cam doua, trei luni, si ca vii acasa cam la 3 luni, insa tre sa te cam rogi de ei sa te lase acasa, iar salariu nu prea se mareste, eu stiu de 1200 euro si 10 mil in tara pe carte de munca, cam asta e tot, in rest nu te freaca aiurea si e viata linistita, ce stiu ca se cara tigari si electronice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

  la multi ani tuturor colegilor. revin cu o rectificare. numarul de telefon al firmei jan de lely este 0359802770. de asemenea rog un moderator sa modifice si postul meu de mai sus intrucat am postat un numar personal. imi cer scuze si pe aceasta cale pentru eventualele neplaceri dar a fost fara intentie. drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

    salut. deoarece am mai primit cateva mesaje cu intrebari despre firma(jan de lely), revin cu cateva precizari.

raman valabile toate cele spuse in posturile mele anterioare. pentru contact folositi nr. de telefon 0359802770, dar sunati intre orele 09-17.

    i-mi cer scuze pentru ca am raspuns cam tarziu, dar nu am fost acasa. bafta si drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

  Deci sa incepem cu inceputul 1}intradevar fira are sediul la Oradea exact cum a spus colegul de mai sus

                                                2}cind dai interviul totul este OK daca stii o limba straina {engleza germana}

                                                3}te duci la lucru unde din start ti se da o foaie de concediu

                                                4}ajungi in Olanda la Geldermansen unde cunosti disponentii Ronald si Roul

                                                5}primesti primele curse in general pe o raza scrta ca sa vada daca te descurci

                                                6}dupa ce ai facut o zi doua curse locale ti se da foie de concediu si pleci intr-o cursa de I F sau       

                                                    Sp fara sa mai faci vreo pauza {URGENTA}

                                                7}cind te intorci la baza si nu mai ai program vine iar o,,Urgenta"si iar ti se arunca sub nas o

                                                    foaie de concediu .Si tot asa .

                                                8} in priviinta banilor da sint punctuali cu ce ramine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • Members

salutare colegii,nu am fost de mult prezent si motivul e bine intemeiat pan la urma am pornit la drum pentru jan de lely si am dat rar pe acasa sper ca e de inteles.

despre jan de lely asa cum a mentionat si colegul Partanie prea multe rele nu poti zice doar intradevar foi de concediu si mai putin respect fata de unii.

salariile sunt exact de acum de un an si promisiuni pentru mai mult nu sunt    ..1000 ron  -115o euro.

punctuali din punct de vedere financiar,

acum au mai largit parcul cu cateva masini noi volvo bineinteles si e posibil sa se faca si angajari.

cam atat,scurt pe doi nu e rau ,daca pot zice asta dupa exact un an la jan de lely.

multa bafta si drumuri bune colegii. 8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna colegii si La Multi Ani!!!!!

poate mai sunt unii colegi intre noi care dupa un an greu se hotaresc sa faca o mica sau mai mare schimbare profesionala eu pentru asta ma-m gandit sa scriu cateva randuri despre firma la care sunt in prezent despre care firma acum un an intrebam si stateam cu sufletul la gura asteptand o informatie utila inainte de a porni la drum,

aceasta firma fiind Jan de Lely  si prin acest mesaj vreau toto odata sa i multumesc colegului meu domnul Partanie pentru informatiile utile si ajutorul acordat in tot acest timp .

Jan De Lely, eu zic ca este una dintre firmele pe care nu e usor sa o gasesti in zilele noastre,in primul rand siguranta zilei de maine,punctualitate financiara si multe altele mai marunte dar tot atat de importante( decontare parcari,bani de cursa,fara consum de conbustibil,salar neconditionat de km,curse catre ro,si ceva foarte important o echipa de colegi foarte bine selectata ,niste colegi extraordinari)

Sant si nelamuriri ca perfect nu poate fii nici o firma sau sistem dar in principiu este o firma serioasa .

Merita incercat!!!!!!

Bafta multa colegii si sa aveti un an fara evenimente rutiere neplacute! 8)

Daca deja e un topic cu acest subiect , de ce deschizi altul ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • EX Staff

pentru ca asta mi s-a cerut !!!!!

daca e deranjul atat de mare incat nu se obtine moderatorul sa nu mentioneze.....

nu va mai deranjam!!!!!!!

bafta la taclale...

Cine ti-a cerut asta !

Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.Deci retineti ca e un privilegiu folosirea nu o obligatie din partea noastra.

  Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.

- Folositi functia Cautare inainte de a posta o intrebare, poate deja s-a mai discutat despre acel lucru.

- Nu postati doar de dragul de a posta, sau de a mari numarul de posturi, nu conteaza cantitatea, ci calitatea.

- Nu jigniti/atacati verbal alti useri ai forumului.

- Utilizatorii ce nu vor respecta regulile vor fi avertizati si ulterior banati !

- Userii forumului nu au dreptul de a cere explicatii STAFF-ului forumului !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Individul care nu stie romeneste ne-a explicat multe nu stiu daca ati inteles dar este socant sa il puna pe sofer sa rupa sigiliul daca face curse de turcia ca sa mai poate pune marfa.Si la vama la nadlac trebuie sa plateasca din buzunarul lui 250 de euro , care nu i se deconta.daca se intampla ceva cu masina, o pana sau vreo problema cu actele soferul era de vina.Intarziau cu plata.Am tradus ce era necesar din spusele colegului care nu stie vorbi romaneste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salariile sunt exact de acum de un an si promisiuni pentru mai mult nu sunt    ..1000 ron  -115o euro.

De ce toata lumea vrea sa lucreze la firme mari...cu nume ?

Lucrez la o firma cu 9 camioane,fac curse doar RO-TR si castig 1.120 E....si prind 1-2 zile acasa intre curse mereu.Fac 3 curse pe luna si observati ca diferenta fata de cat castiga levike nu e chiar asa mare ,si munca nu prea multa va asigur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De ce toata lumea vrea sa lucreze la firme mari...cu nume ?

Lucrez la o firma cu 9 camioane,fac curse doar RO-TR si castig 1.120 E....si prind 1-2 zile acasa intre curse mereu.Fac 3 curse pe luna si observati ca diferenta fata de cat castiga levike nu e chiar asa mare ,si munca nu prea multa va asigur.

Singura explicatie ai avut noroc ca ai prins o firma buna.Si tata a lucrat la o firma cu 7 camioane si nui iesea per total 800 de euro pe luna.De aceea na avut alta solutie decat comunitatea.Colegi deaia cauta la firma mari ca acolo se cere de lucru.Nu mai vezi anunturi prin ziare ca firma cu 1-2-3-4....camioane sa faca angajarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Probabil ai si tu dreptate.Sunt soferi care castiga si 300E la o cursa RO-TR, si o faci in max.6 zile.

Eu sunt de parere ca in ziua de azi se castiga mult mai bine pe Europa de Est si Asia. Eu numai aici am facut curse si am fost foarte multumit mereu de bani.Nu am iesit niciodata pe vest si nici nu intentionez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.