Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ATENTIE!!!---------Se fura din camioane din mers


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

AM citit pe aii si am ramas masca.Stiam ca se fura, dar nu stiam ca se fura la asemenea nivel. Pai , poate sunt eu visator,dar cred ca tot noi ne putem rezolva problemele.Incercati cei ce dati de ei sa retineti numerele de inmatriculare, eventual si fetele negrilor mititei si...lasati politia la o parte. Legea e de partea infractorilor in tara asta,asa ca...haideti sa ne folosim constructiv de ea.

Un prim exemplu care mi-a placut a fost la poarta 5 la Ct, cand un daf ab-roll cu remorca incarcat cu fier a fost "acostat" de 3 tiganusi la semafor. A venit din spate alt coleg, s-au avertizat prin statie, iar tiganii aveau in plan sa fure cat se poate si la intrarea in port sa sara-acolo asteptanduii altii negrii ce le asigurau protectie. Insa iata cum, la semafor autocamionul face dreapta in loc de stanga si intra intre blocuri, urmat de inca 2  dafuri si o scania daca nu ma insel cu numere de B, au tras intre blocuri si 2 din ei au reusit sa scape. AL treilea va spun....nici la CIA nu te chinuie asa cum l-au chinuit baietasii aia. RESPECT.

Insa...niciodata nu coborati singuri la ei. NU aveti nici o sansa. De cele mai multe ori tiganii lucreaza pervers (unii fura)-altii protejeaza

Incercati sa va ajutati intre voi, indepartatii de cei ce asigura protectie si capaceala pana raman in baie de sange.

Si la treaba cand merge aproape de fundul camionului....cred ca cel mai indicat este o accelerare brusca si apoi FRANA puterica pentru a le mai taia maul putin. Eu unu aca voi fi atacat,sigur ma voi speria....dar voi face tot posibilul sa ii sifonez cumva....dar...cie stie.Sper sa fiu tinut departe.

Oricum....ideea este urmatoarea:Trebe sa punem mana pe "furci" si torte cum s-ar spune si sa ne ajutam, sa nu mai fie NEPASARE itre soferi. Voi ati vazut cum se aduna taxiurile cand se da cod? NU ne putem infiinta oare si noi un cod de urgenta? la care SA NE SI RASPUNDEM reciproc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

  Salutare,

Va spun ca am patit-o si eu pe A6 in Franta pe langa Auxerre parca,intr-un Shell. M-au spart la 1noapte fara probleme,fara sa simt si aveam si duba cu frig cu Spanish-Lock (hotoaica). Jandarmul mi-a zis ca e spanish shit :D. Norocul meu a fost ca paletii din spate erau pana la plafonul dubei cu cutii de rosii in sos dar in realitate in duba se aflau cateva din creatiile lui Luis Vuitton(sper ca am scris corect) si n-a lipsit nimic totusi. Dar daca ar fi stiut hotii? Asa ca tot ce pot sa va spun e sa aveti mare grija si pe Franta.

Drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

E nevoie de mai mare solidaritate intre soferi, si daca se intampla mai multe cazuri ca cel de la CT in care au prins hotul si ia'u sat ''salata de cruditati'', cred ca cel putin s'ar mai rari cazurile, pt ca de stopat.... nu se va intampla niciodata.

Si totusi raman la parerea ca ar trebui procedat ca in SUA, si anume sa avem permise de portarma si arme(neletale) pt. autoaparare.

                           

                                         

                                                                                                                                                                                                                    Drumuri bune si toate cele bune tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

da ,mai este si pe portiunea deva-arad tot asa se fura motorina !

Pe Italia se fura de la intrare in Roma ,la Bergamo tot asa se fura motorina dar si camioane care sunt la stationare in weekend,avand modul de operare noapte taie prelata verifica marfa daca se merita sa fure o parte sau tot tirul!Pretul?daca e vorba de tir 3000-4000 euro la soferul care sa-l duca la destinatie si restul,nu mai stiu.

Cu ce opereaza in afara!pompa de combustibil costa in jur de 100 euro si in timp de 3 minute scoate 250 l.Apoi mai au o achizitie perna de deschis usi se gasesc si in service auto ,si o cheie de spart lacate.Opereaza in grup de minim 3-4 persoane.

Am cunoscut ca am lucrat acolo si mai cunosti unul altul si afli.

Un drum cat mai bun!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Administrators

Mesaj primit pe adresa de email.

Vreau sa va relatez urmatoarele intimplari indata de 15.12.2011,in jurul orelor 22.40 un camion  continind diverse  marfuri se indrepta spre sebes ,trecuse de parcarea de la surianu,cind soferul aude pe statie collegii strigind pe statie ca o masina cu numere de italia mergea haotic pe sosea cind cu 60 la ora cind cu 40 la ora ,se uita in oglinzi nu vede nimic iar cind aude acelasi mesaj pe statie din nou  observa ca avertizorul luminos este aprins trage frina de mina sare jos din camion moment in care aude un strigat de durere in spatele camionului iar cind aujunge in spatele camionului vede o masina cu farurile stinse un individ pe capota tinea un colet in mina,masina se intoarce porneste in viteza spre deva.soferul inchide usa camionului dupa aceea vede un autoturism venind din spate crezind ca este un coleg de buna credinta ii face semne sa opreasca iar cind acesta se apropie in viteza soferul camionului seda la o parte ferinduse din calea masinii aceast neavind de gind sa se opreasca dinpotriva a incercat sal loveasca pe sofer acesta din urma constata ca este masina cu numere de italia care tinea spatele hotilor se urca in camion suna la112 si se indreapta spre sebes unde este asteptat de mai multe echipaje de politie dupa care se intoarce la locul faptei indica locul faptei de unde politistii ridica mai multe probe.mentionez ca,camionul respectiv este echipat cu sistem de alarma acustic si sonor iar in momentul cind usa din spate este deschisa alarma porneste.intrebarea este daca se poate bruia sistemul de alarma sonor pentru ca in acel moment nu a functionat decit cel vizual din cabina.daca functiona si cel sonor hotul nu apuca decit sa deschida usa.speram ca politia sa isi faca treaba pe baza probelor ridicate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Un coleg de al meu a patit-o joi spre vineri noapte pe zona Rupea -  Brasov.  Ia luat vreo  20 de cutii din marfa. 

Am trimis o petitie la          Politia Romana

                                          Guvernul României

                                          Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

                                          MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR

                                          PRO TV

                                          Antena 1

                                          Realitatea TV

                                          Pro Fm

                                          Europa FM

                                         

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Un coleg de al meu a patit-o joi spre vineri noapte pe zona Rupea -  Brasov.  Ia luat vreo  20 de cutii din marfa. 

Am trimis o petitie la          Politia Romana

                                          Guvernul României

                                          Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

                                          MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR

                                          PRO TV

                                          Antena 1

                                          Realitatea TV

                                          Pro Fm

                                          Europa FM

                                       

  foarte bine!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Modul de operare este urmatorul. Un autoturism cu numere provizorii (sau straine) merge cu circa 40 km/ora si blocheaza posibilitatile de depasire a camioanelor (este cunoscut faptul ca este un traseu unde este dificila depasirea). Cand ar fi ocazie de depasire (in linii drepte), autoturismul accelereaza indeajuns ca sa nu permita depasirea, apoi reduce din nou viteza sub 40 km/ora. In acest timp, in spatele camionului/camionetei cu prelata se posteaza un alt automobil. Probabil, mai in spate, inca un automobil blocheaza ceilalti participanti la trafic sa nu se apropie de «dopul» astfel format, in asa fel incat «echipa de jaf» sa poata opera in relativa siguranta“. În acest timp, masina nu se opreste (probabil faptuitorii comunica prin radio pentru sincronizarea actului de patrundere/iesire din automarfar), iar soferul nu observa nimic din ce se intampla. Doar constata, la prima oprire, ca prelata i-a fost taiata in spate pe orizontala, la nivelul oblonului, apoi si pe verticala, pe langa bara spate dreapta. Bineinteles, daca are marfa neinteresanta, se alege „doar“ cu taietura, daca are marfa de valoare, se trezeste fara ea.... „Subliniem ca sunt alese cu precadere camioane/camionete ce au prelata si in spate“.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members

Dupa ce ca nu iei banii la timp mai dai banii si pe pistol

      S-a umplut Romania de serifi pistolari ....! Este plina de "mafioti" pacaliti inarmati cu pocnitori si tot felul de bate de baseball si bricege. Nu a mai ramas nici un "fraier" pe strazi, numai "smecheri" cit vezi cu ochii ! In legatura cu permisul port arma (gaze ,bile ...neletal ), este valabil numai pe teritoriul Romaniei , si daca dai de niste hoti mai disperati ,si un pic ... "plecati cu capul" , este posibil sa iti scoata... pistolul pe nas , sau in cel mai bun caz sa te lase sa dormi linistit cu pistolul sub cap... ! Chiar sunt un pericol real unii dintre hoti , care din disperare , incultura  si spirit de haita , sunt in stare sa omoare un om pentru .... banii de sifoane.

    Va urez drumuri line colegilor, sa va ignore "smecherii" , si sa ajungeti sanatosi la familiile voastre !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

oare se va face ceva vreodata pentru siguranta soferilor??nu cred ,deoarece eu am patit-o la Luckoil la Mogosoaia, pina la chitila m-au vamuit in 2000....cand am chemat politia in curte la depozitul Metro linga autostrada au zis ca de ce nu am oprit la ei la Luckoil ca erau ei acolo....si cand am negat ,ca eu nu i-am vazut in LUCKOIL, mai aveau putin si ma arestau pe mine...m-au intrebat daca ii cunosc si eu nici nu i-am vazut......si tot ei au zis pina la urma ca ,,,,,,,aha cred ca erau ai lui cutare si cutare,,,,deci ei stiau cine opereaza in zona?daca nu cumva lucrau mina in mina...final?? patronu a zis ca trebuie sa-mi opreasca din salariu  si in cazul acesta am ramas fara munca...bineinteles ca nu am mai vazut lichidarea...dar traim in RO.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

atentie pe E85 sens giratoriu URZICENI acolo te asteapta cu luminile stinse stau ascunsi,si iese dupa ce treci bine ca ai incetinit si pana in COSERENI te face,ori arunca cu ceva si-ti face pana ori te urmareste pana in SINDRILITA la prima trecere de pietoni unde la ora 2 noaptea trece un tigan mosneag agale pe trecere cu un lant lung si din urma lui vaca la ora aia ...asa mi sa intamplat chiar mie;am sunat la 112 si intre timp am ajuns la AFUMATI unde acolo era un echipaj de politie ,le-am spus si lor=,ce credeti;rasounsul lor a fost-trebuia sa opres acolo unde am sesizat ca sunt atacat...e jaleee.drumuri fara HOTI. :???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Stimati colegi, nu mai fiti NAIVI cu politia voastra. Va spun din proprie experienta ca in 2005 mi-a fost sparta utilitara de servici  . In 5 minute (NU MAI MULT) cat am parasit masina pentru a taia o chitanta , pe langa centrul Aradului mai exact strada Tudor Vladimirescu mi-au fost scosi ambii butuci de incuiere a usilor si,din fericire,a fost sustrasa suma de 8,5 milioane (lei vechi) = erau salariul pe 2 luni la vremea aceea. Am zis din fericire deoarece incasam intre 120 si 150 de milioane pe ruta respectiva si in masina am lasat(ascuns) doar maruntii (pachetele de 10.000 si 50.000 si era inca devreme- pe la ora 12:00. Am anuntat politia imediat care a trimis "urgent" (vreo 40 de minute) un echipaj care m-a luat la intrebari :

EI:  Alarma ai ?

EU: Nu.

EI:  Ai seif de valori ?

EU; Nu

EI: Pai si ce vrei sa fac eu daca nu nu ai alarma si nu ai seif. Imi pare rau dar.... poti sa mai vii la sediul politiei peste vreo saptamana sau doua, poate ca aflam ceva intre timp.

Si asta a fost actiunea spectaculoasa a politiei, binenteles ca nu au aflat nimic  desi nu am fost singurul caz, am fost al 4lea sau al 5lea caz de furt de bani din masina in saptamana aceea. Nici macar nu s-au obosit sa "recolteze" amprente- asta m-a dreanjat cel mai tare .In concluzie...eu eram vinovat ca nu si-a dotat firma masinile cu seifuri si alarme si ca nu mi-am tinut banii in chiloti.

Sfatul meu: NU asteptati sa vina cineva sa faca dreptate ci haideti sa ne ajutam intre noi- puneti mana pe statii, pe leviere si sa nu ne lasam calcati in picioare de "brazilienii" cu numere de BG,F,I sau alte masini cu numere si asigurari false pe care ar trebui sa le elimine aceeasi gramada de politisti , dar asta e o alta discutie  in care nu vreau sa ma bag.

Drumuri bune sa aveti...fara evenimente  !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.