Guest Anonymous Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Ptr. YO5PEB ,salut coleg,am lucrat si eu la de rooy,mai lucrezi?Daca vrei sa vorbim,mail romicalaslau@yahoo.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted October 20, 2010 Members Share Posted October 20, 2010 saltare coane, nu mai lucrez la de rooy...poate la primavara....daca se potriveste.... am fost PR004..... Toate cele bune!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Salut coleg,eu am lucrat in 2007,dar a trebuit sa plec,afacut tata infarct si atrebuit,sa-l operez la fundeni,m-as intoarce dar nu mai stiu daca mai au reprezentanta de la brasov.Au fost corecti nu ca urmatoarele firme la care am fost.Daca mai stii ceva de firma,da-mi un semn.Sanatate si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 da a fost candva si divizie de romani la de rooy dar acum nu cred ca mai e si a fost chiar bine // dar dupa cum stiti unde e bine nu tine mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tati43 Posted April 13, 2011 Members Share Posted April 13, 2011 Pentru colegii care au lucrat la DE ROOY mai stiti ceva de ei? Am lucrat si eu la ei si au fost cinstiti cu banii!!! DRUMURI BUNE SI SA AUZIM DE BINE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 82sas Posted April 14, 2011 Members Share Posted April 14, 2011 (edited) Agentia din Brasov nu mai este iar angajarile se fac acum direct in Olanda! Trebuie sa iei legatura cu Peter sau "nea petrica" cum ii ziceau romanii ! Numarul acestuia il gasesti pe site-ul firmei! Mai sunt cativa romani , nu multi ca alta data! Banii cam in jur de 1800 euro! Edited January 15, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adrian1989 Posted January 14, 2016 Members Share Posted January 14, 2016 (edited) de rooy am lucrat eu pentru ei sunt te treaba dar masinile sunt sub orice critica am plecat de la ei din cauza ca nu se respecta programul de condus pauza de 45 ore nici nu exista in vocabular la ei Edited January 15, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts