Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Inspectorii CNADNR au norma la amenzi


CALIN

Postări Recomandate

  • Administrators

      Printr-o nota interna, functionarii CNADNR au primit luna aceasta ca si sarcina de serviciu sa aplice cel putin cinci amenzi pe saptamana pentru depasirea greutatii. In adresa se arata ca in prima jumatate a acestui an au fost cantarite 11.846 vehicule, fata de 5.567 anul trecut, numarul sanctiunilor au scazut de la 2.381 in 2009 la 1.570 in prima jumatate a acestui an, desi numarul transporturilor nu s-a diminuat. Asa se explica amenzile absurde incasate de transportatori in ultima perioada, de 30.000 de lei pentru depasiri de cateva sute sau chiar zeci de kilograme.

Nota este trimisa catre birourile CNADNR pe 11 octombrie, la 10 zile dupa conferinta Tranzit de la Cluj, unde transportatorii prezenti au contestat neconcordanta cuantumului amenzilor aplicate de CNADNR cu efectul depasirii asupra drumurilor.

Reprezentantul CNADNR, Minodor Stoica, s-a aparat la Cluj afirmand ca nu a participat la elaborarea legislatiei, dar ca, in schimb, reprezentantii asociatiilor profesionale au fost prezenti! Desi s-a angajat sa prezinte argumentele transportatorilor conducerii CNADNR, Minodor Stoica este chiar cel care a intocmit nota interna, semnata si de Ecaterina Munteanu, noul director DIVP din cadrul CNADNR.

Saptamana trecuta, cei mai mari transportatori din Romania au venit la Ministerul Transporturilor pentru a explica ca amenzile prevazute de Ordonanta 43 modificata, intre 25.000 si 30.000 de lei sunt mult mai mari decat in orice tara din lume si ca, din cauza acestora, vor intra curand in faliment. Discutiile s-au purtat cu Sorin Sarbu, directorul DGTR si Ecaterina Munteanu. Acestia au spus ca au prezentat mai departe punctul de vedere al transportatorilor si propunerea de modificare a cuantumului acestor amenzi si urmeaza sa inceapa discutiile pe aceasta tema cu Organizatiile patronale.

Sursa : Tranzit

[img width=428 height=600]http://imageplay.net/img/m7Gbd99610/cnadnr.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

Servus tuturor! Normal ! Asa mai fac si ei economii la buget. In tara lui ,, Japca imparat si Spaga voda" . Trebuie sa stranga galbeni pentru lady Lenuta Udrea ,  Videanu etc, apoi pt FMI ca aia nu ne  dau bani asa ca ne simpatizeaza !Despre cei ce stau  la vanatoare pe soselele patriei ce sa mai zic. Dulai hamesiti de foame ! Nu stiu cate amenzi reusesc sa dea, dar spaga stiu sigur ca  ia ! Intrebare retorica - de cate ori a-ti incarcat corect? De cate ori a-ti incarcat paleti pe care scria tara si au corespuns cu realitatea, referitor la greutate ? De cate ori a-ti asistat la incarcare in marile multinationale logistice? De cate ori a-ti incarcat marfa gen parchet laminat sau OSB , sau ..... si a-ti cantarit tara per axa? EI STIU toate aspectele asa ca nu le este greu sa ciuguleasca  dintre noi macar 20 pe zi , nu 5 pe saptamana! \drumuri bune  si fara ,, dulai"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

parerea mea este ca nu ar trebui sa se mai circule peste greutatea admisa ,si cred ca numarul de amenzi despre care zicea un coleg mai sus este mic in comparatie cu numarul de masini  care circula peste greutatea admisa, sa spuna colegii care circula din Ungaria incolo daca i-si permite careva sa depaseasca greutatea care este admisa.Pe langa asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator Anonymous

eu as spune sa nu se mai dea amenzi cand tea prins cu greutate peste limita aprobata sa iti i se ia firmei licenta sau ceva de la acea masina stiu eu talonul si alte acte fara de care nu poti merge cu acel camion si atunci acei patroni imbecili ar intelege si atunci nu am mai fi obligati ca sa transportam peste masura sau sa mergem peste timpi de condus .......ba mai mult propun sa facem un mars impotriva patronilor chiar daca ar avea repercursiuni negative asupra noastra .....altfel vom ajunge niste sclavi si o sa platim din munca noastra ....o sa luam de la gura coopiilor  :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.