Members mugurel Posted January 22, 2012 Members Share Posted January 22, 2012 iarasi au anunt pe mercador ca angajeaza soferi........eu am sunat dar iau numai cu experienta...........eu zik ca cine are exp sa incerce..par seriosi si au masini bune..drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members balo Posted January 30, 2012 Members Share Posted January 30, 2012 pt nitacatalin bre colegu tu esti unu din aia k deschid usa cu capu la araisa k numa astia o duc bine la araisa iar un sofer cu 10 ani experienta tir extern si kare nu cotizeaza la disponenti si la director si cere drepturile normal ca e un neispravit k baga mana se plimba cu tiru prin oras hai pa tineo tot asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 14, 2012 Members Share Posted February 14, 2012 Ceva colegi,care au lucrat sau lucra la ei,sunt binevenite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EDD Posted February 14, 2012 Members Share Posted February 14, 2012 (edited) cunosc un sofer de la firma asta care lucreaza de 2 ani de zile si este foarte multumit de conditiile de munca si plata efectuata pentru munca depusa ......asa ca taceti din gura ce`i care nu cunosc treaba Da prietene!Si eu il cunosc pe Obama .... "asa ca taceti din gura ce i care nu cunosc treaba"!! Cand postezi ceva, > spune din propria experienta nu de la un cunoscut. Edited January 26, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chirila05 Posted January 26, 2016 Members Share Posted January 26, 2016 Salut la toata lumea , vad multe comentarii si pro si contra dar mai vad ca sunt foarte multi care se trezesc vorbind in necunostinta de cauza. Dupa parerea mea e cam cea mai serioasa firma din oras , si sa vad eu care are curaj sa imi spuna ca nu e asa , dar sa dea si explicatii. Da, au nevoie de soferi deoarece in ultimile luni au achizitionat un numar destul de mare de masini.am lucrat pentru aceasta firma acum vreo 3 ani! cred ca sunt in masura sa-mi dau cu parerea!!! intr-adevar, esti fortat sa dai peste program,la decont e jale MARE!! sau cel putin, era,nu stiu cum o fi acum!!! ti se opresc bani din toate( consum motorina,depasire km,paleti, s.a.m.d) da,asta este *cea mai serioasa firma din oras*!!! stiti cum e,si cioara spune ca puiul sau e cel mai frumos!!!! e adevarat ca sunt unii favorizati(ALIN& co). e o firma bunicica pentru incepatori(cred ca de aia si angajeaza be banda . ( ELIMINAT ) !! va doresc drumuri bune,( ELIMINAT) .....!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts