Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

De recuperat banii


Nutzu

Postări Recomandate

  • Members

      Colegii cum pot sa-mi recuperez bani de la firma unde am lucrat? tinand cont ca am fost platit la km si cand iam zis la contabila ca am 13000 de km adica sa-mi dea 1300 de euro mia zis ca mai am de luat numai 2700 de ron echivalentul a 35 de euro diurna pe zi.

Va rog sa-mi dati unele sfaturi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pai te intelegi ca la toate firmele la un pret pe km. si eu se justifica in diurna. Si cand te dau afara iti dau ceea mai mica diurna.

Miau zis mai ai de luat 2700ron. De ce? (intrebarea mea) pentru ca nu esti platit la km ci ai diurna pe zi. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Colegule si eu am patit la fel...aveam de recuperat peste 1000 euro pe care  urma sa nu-i mai vad ....vroiam sa plec si stiam din experienta de la cei de dinainte ca daca pleci nu mai vezi nimica.

Acest lucru se intampla in multe firme datorita faptului ca suntem platiti pe caiete...dar daca  pleci de la ei se discuta doar legal.

ASA CA AM GASIT O METODA MAI NEORTODOXA DE A-MI VEDEA BANII. Este mult mai buna decat clasicele injuraturi, sau batai care pot duce la lucruri grave...dar nu la recuperatul baniilor.

DECI :

Am acceptat o ultima cursa in olanda...la intoarcere prin Germania am oprit pe autostrada la un post de politie al autostrazii...Si am coborat din camion ca un om beat abia mergand...Au facut politistii ochii cat cepele cand m-au vazut...evident m-au intrebat ca am patit...

Am inceput sa le explic ca am o criza de rinichi si ii rog sa cheme o salvare, ca nu  mai pot de durere...Atunci sa vezi...luati loc ...asteptati...va ajutam...foarte amabili ce sa zic.

Apoi a venit salvarea...si mi-au dat un calmant ...foarte amabili si astia sa ma ajute...i-am rugat sa-mi dea o hartie din care sa reiasa ca nu pot conduce...evident mi-au dat-o...

Apoi m-am dus la camion si politistii mi-au spus ca  pot ramane acolo cat vreau.

Am adormit de la calmant ca tancu...oricum trebuia sa fac  o pauza de 11 ore...si am facut-o acolo

Deci...eram prieten cu politistii,eram in curtea lor, si cu hartie ca nu pot conduce....adica numai bine sa-l sun pe patron si sa-i spun ca nu pot sa-i aduc camionul in tara...

Va da-ti seama ca a facut ca trenul...dar mi se rupea...daca vroia ca eu a fac un sacrificiu si sa conduc bolnav...trebuia sa-i dea  datoria lui nevasta-mea plus banii pe cursa asta ...daca nu sa trimita alt sofer.

Si evident ca intarzierea l-ar fi costat mai mult...asa ca am inceput negocierile prin telefon...cand  a auzit ca masina este in curtea politiei...a innebunit.

Evident ca m-au intrebata a doua zi politistii cum ma simt...le-am zis ca ceva mai bine dar o sa plec cand o sa fiu bine...Mi-au spus ca daca  patronul ma obliga sa conduc bolnav, sa  le spun lor ca rezolva ei problema...am spus ca nu e cazul...intre timp am cazut la pace cu nesimtitul.

Am uitat  sa spun ca am scris pe diagrama ....bolnav...doar  aveam hartie de la salvare

IN CONCLUZIE: Daca nesimtitul a facut un efort sa-mi dea datoria...am facut si eu un efort sa aduc camionul acasa asa "bolnav" cum eram...

Acasa mi-a spus ca nu crede o iota din ce i-am zis...dar cand i-am aratat hartia de la salvare, sa mai calmat.

Acuma daca citeste (au trecut vreo 3 ani) poate vedea adevarul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pe mine bulangiul de Seba ma adus acasa si cand am ajuns acasa o zis ca ma suna peste o saptamana cand sa ma intorc la lucru, ma tinut doua saptamani acasa si eu tot am sunat sa intreb cand plec si la  un moment dat a zis vino pe la birou sa discutam si discutia a fost ca sant liber sa plec.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.