Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

DUNCA Expeditii


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • Members

E un dezastru.Mincinosi si hoti .Ei sunt hotii si va fac pe voi hoti . Nu te atingi de motorina si spun ca tu le iei motorina . Te ia la cost. Au mana libera sa te imbogateasca. Angajeaza oameni zilnic si zilnic da afara ! Nu dau bani , le trebuie mita.. Vor sa angajeze cati mai mult oameni , si dupa o luna ii dau afara si le da un salar de 8 milioane ! Nu se merita !!! Mai ales cei care sunteti din alte orase sau comune mai departate !!! Trebuie sa mergeti sa dati garantie 200 de euro pentru a primi masina pe mana ta, ca atunci cand pleci acasa sa pleci cu buza umflata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si mai aparuse la tv zilele trecute si se lauda ca i merge bine si ca are nu stiu cate elicoptere si ca vrea sa faca partie de schii.........Pai de acolo are atatia bani ,la cati oameni a tepuit sau ia lasat fara bani de mancare,dar e bine ca isi face partie de schii si ca are elicoptere si cabane pe la munte.....Asta e tara noastra ,fura toti de la presedinte pana la ultimul om de pe strada ,diferenta fiind ca noi oamenii de rand facem parnaie si ptr un ou ,pe cand ei mai sunt si liberi si bine vazuti in societate si mai apar si pe la tv ca oameni de seama ai tarii noastre.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am trimis si eu cv la astia la kurt si nici acum nu am primit raspuns !Sunt incepator si nu am nici 1 km experienta si ma gandesc ca asta e motivul.Daca e vreun coleg care vrea sa ia un incepator in adevaratul sens al cuvantului si sa-l ajute sa mi dea un pm. si o sa-i fiu recunoscator cum pot si eu mai bine,ca am inebunit in casa cautand si am ramas si fara bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

la dunca e bine daca esti incepator,ca nu prea castigi bani,dar inveti europa....sau tara,dupa noroc.nu o sa auziti lucruri bune despre ei:cel mai mult mi-a placut aia cu dynaflit-ul.un coleg povestea ca au aparat care iti arata conusmul masini,dar daca depasesti cel dat de dispecer,platesti oricum.cu alte cuvinte,actionar la dunca.aia mai vechi se duc la sefii mai mari si le mai da ceva inapoi,dar nu toti.platesti km facuti in plus fata de ce ii da dispecerului pe calculator.mai multe va poate spune unul care lucreaza la ei.camioanele sunt cum le vedeti,cam antice.se vorbeste ca ar fi luat de la edy cateva iveco mai noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am lucrat si eu la dunca  a fost un calavar luam salar de fabrica adica cam noua milioane pe luna restul de 7-8 milioane mil inputau la motorina angajeaza zilnic soferi cam 5- 6 si tot atatia sant la lichidare an orice zi a luni ce sa zic ca nu miau mai dat garantia de 500 euro din diferite motive care nu le anteleg nici acum au un director pe nume doru care taie si spanzura cum ai place lui ca doar are si el parte din firma 30 la suta din actiuni an rest ce sa zic feritiva de dunca ca sunt sub orice critica si mizerabili si dispeceri fara scrupule care te face  sa crezi ca doar ei fac ceva bun an firma aia au curse de toata jena fac ancarcari la grupaj fara cmr ptr arabi ce aduc marfa de la dragonul rosu bucuresti  la timisoara pe brancoveanu si multe alte mizeri care miar lua zile antrgi sa va povestesc dar nu am nervi ce sa zic ca romeo dunca este un corupt ce baga diferite persoane la zdup adica la puscarie ptr asi trage afacerile  pe muntele mic unde monopolizeaza un versant care crede ca e al lui si trece poeste cadavre doar  doaral al  va lua cu el pe lumea cealalta cea ce nu cred  drumuri bune sa aveti dar fara dunca                                                                                                  Te rog sa te conformezi regulilor acestui forum si sa nu mai asasinezi in asemenea hal limba romana!Pentru a fi inteles foloseste corect semnele de ortografie.In plus completeaza-ti profilul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • Members

cea mai mare teapa este sa te angajezi la dunce expeditii , am lucrat un an la ei pe comunitate si mi-au tras bani in fiecare luna la salar unu trage iar celalalt iti da jumate inapoi. adica doru trage si romeo iti da jumate inapoi si pana la urma ramai cu banii luati pt ca nu iti recuperezi toti banii . cand am plecat de la ei de ciuda mi-au tras 6000 roni adica 60 de milioane pt ca nu am mai vrut sa lucrez in acele conditii. te mint ca iti da masina noua doar sa mai stai. decat la ei mai bine pt incepatori este la hartl trans sunt bani mai putini dar ii vezi decat la dunce care promite si nu iti da decat 15-16 milioane pe luna pe comunitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Members

Daca nu ar trage banii pe consum si ar fi dotate masinile cu aparatura pt. consum garantia nu ar fi o problema, cei de la Trans.condor pe vremuri actualmente cumparati de norbert au girat cu casa ori cu apartamentul pentru a intra in firma cunosc 4 colegi care inca lucreaza la norbert si au casele girate dar au avut noroc si nu au facut incidente deosebite si isi vad de treaba dar in acelasi timp nu vreau sa incurajez tipul asta de practica cu garantii si chestii de genu, eu unul nu am acceptat la dunca din motivul garantiei dar daca as fi foarte disperat si nu as gasii nimik de munca poate as accepta acum casatorit fiind cu familie :-ss nu e la fel de usor sa refuzi un loc de munca , drumuri bune si fara macnet !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Salut.Vre-un coleg de la Dunca daca poate da niste explicatii cu privire la acel contract care te pune sa-l semnezi la angajare care presupune ca daca pleci de la ei in mai putin de 1 an de zile te pun la despagubiri de 1200 sau 1800 euro ... 8-x . .. E adevarat asa ceva ..? Legal nu am auzit de asa ceva ...Ar fi un act notarial am inteles?! ...Astept cu interes un coleg binevoitor de la Dunca care ma poate lamuri si pe mine...Drumuri bune sa aveti......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

si eu am fost sunat de catre dansii,si mi-au convenit conditiile si beneficiile spuse la telefon,si cum caut sa ma despart de al meu Kurt Beier in favoarea unui job exclusiv pe intern,suna bine,ne spune si noua cineva care e realitatea in aceasta firma???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.