Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Castigatorii "Truck of the Year"

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

2001    MAN TGA

2002    Daf LF

2003    Iveco Stralis

2004    Mercedes-Benz Actros

2005    Scania R-Series

2006    MAN TGL

2007    Daf XF105

2008    MAN TGS/TGX

2009    Mercedes-Benz Actros

2010    Scania R-Series

Deci in ultimii 10 ani MAN a avut 3 castigatori, DAF 2, Mecrdez-Benz 2, Scania 2, Iveco 1.

Nu stiu cat de sigure sunt toate datele. Dupa 2008 incoace stiu ca sunt sigure, insa parca in intervalul 2001-2010 stiam ceva si de Volvo ca "Truck of the Year".

Daca am omis sau gresit ceva, va rog sa completati/corectati.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Anonymous

Voi continua sa postez aici deoarece pe celalalt topic (linkul de sub text) nu s-a mai postat din 2009 si e la subaria "Poze cu camioane".

Fiind vorba de un eveniment, postez aici despre castigatorul Truck Of The Year 2011, desi probabil pt multi dintre voi asta nu mai e o noutate. :)

And the winer is...MB Atego.  ::) Locurile 2 si 3 fiind ocupate de Volvo FM/FMX, respectiv Scania R V8.





Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.