Members LEKO Posted November 17, 2010 Members Share Posted November 17, 2010 Am o intrebare pentru toti colegii care au chef sa raspunda. Ce ziceti, unde e mai bine sa prestezi ca sofer? In Anglia sau pe continent? Chiar sunt curios despre parerile voastre. Merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nilac Posted November 17, 2010 Members Share Posted November 17, 2010 Pe continent, cu contract de munca in Anglia!: CORECT!!! pe continent dar cu angajare in UK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted November 20, 2010 Members Share Posted November 20, 2010 Argumentati si voi un pic raspunsurile In UK sunt probleme mari cu parcarile,adica sunt foarte putine si scumpe_ca se taie prelate si se fura la greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LEKO Posted November 20, 2010 Author Members Share Posted November 20, 2010 Si se fura negrii care se urca cu japca in Franta. Hahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted November 28, 2010 Moderators Share Posted November 28, 2010 Salutare,in uk poti sta daca ai acte sa lucrezi[self employed],sau poti veni printr-o firma poloneza care te detaseaza cica[si stai max 3 luni apoi pleci 1 luna si revii]Romanii nu au drept de munca in uk,momentan.Nu stiu cite furturi sar putea face in uk dar eu 1 an de zile nam vazut niciunul,unde pui ca in uk am vazut n.. tiruri cu usile spate deschise lasate in parcare.Sunt si furturi ,nu zic nu dar eu nu leam vazut,deci ptr tine ideal ar fi sa ai contract cu o firma engleza[ platit de ei in lire] si sa lucrezi in ue.vezi ca in uk mai ai in plus o pauza de 1 ora la 6 ore lucrate[adica daca vii la munca stai 3 ore{nu conduci } si apoi pleci in cursa in cel mult 3 ore tre sa iei pauza.Se intimpla mai rar ca colegii nostri sa stie asta,si e valabila doar pe teritoriul uk si lucrind la ei cu contract,daca nu esti prins cu contract in uk nu tii cont de asta si nu tii cont de aceasta pauza,mergi doar pe cea normala de 0,45 minute de la timp condus.Sper sa iti fie de folos aceste mici informatii, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted December 1, 2010 Members Share Posted December 1, 2010 Mestere,usa spate e deschisa tocmai pentru a arata ca esti gol sau nu ai marfa de furat si ca sa nu iti mai taie degeaba prelata. Mi se pare jenant sa dai aproape 30E pe o noapte de parcare in peco slab iluminat pe autostrada si unde dai peste tablite de avertizare cu nu lasati bunuri de valoare in masina.De banii astia ar trebui securitate in genul fortaretei de la Transmark Calais,adica caini,gard cu sarma ghimpata,patrule de paza nonstop,accesul persoanelor la camioane doar pe baza de parola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted December 1, 2010 Moderators Share Posted December 1, 2010 corect colega,au marfa nevandabila[ca sa zic asa],dar sunt destui care lasa masinile si in locurile normale de parcare de de A-uri fara paza si nu se intimpla nimic,nu uita te rog ca vb de anglia si din ce stiu eu cei care se arunca la furat sunt romanii si polonezii,cred ca fiecare dintre noi cunoaste cel putin un alt coleg [descurcaret] care vine cu electronice sau plin de gaz,si stim si cum face,sper sa ma intelegi si sper ca stii si despre ce este vb,in uk pot sati spun ca in maxim 5 minute[dupa ceas]apare politia sau cei de la paza autostrazi daca se intimpla ceva,oricum discutia incepuse despre locuri de parcare si despre cum sa se incadreze colegu,sper sa il putem ajuta pe el cu informatii ,bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danyeltrans Posted January 8, 2011 Members Share Posted January 8, 2011 Daca cunosti Anglia+Wels stii unde se poate parca in liniste si fara bani . Daca nu stiti dati-mi mess si va raspund bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted January 8, 2011 Administrators Share Posted January 8, 2011 pe anglia, daca tot ai ocazia ! nu cred ca se compara circulatia de pe continent, cu circulatia din U.K. parerea mea ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Mai tare ca inROMANIA nu se fura nicaieri,aveti mare grija la iesirea din SINDRILITA,LILIECI la padure,veti avea mari surprize acolo,iar noaptea sa va feriti sa opriti in zonele acestea ,inclusiv in AFUMATI,bafta multa la toti. > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 e bine si intern in gb si pe continent dar banii sa fie bani. masinile mai toate s arenjate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts