Guest Anonymous Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Este o firma care are o flota de camioane formata din scania,daf,renault magnum niste camioane ingrijite. MONADE COM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Astept pareri despre aceasta firma. Daca e cineva care a vorbit cu vreun sofer de la ei sa ne zica mai multe! dupa cum vedeti camioanele lor sunt foarte aranjate,zicea cineva ca platesc binisor fata de alte firme de transport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Timishan Posted July 18, 2009 Members Share Posted July 18, 2009 Eu am sarit din schema cu informatii despre Monade Com,...fiindca nu stiu nimic.Nici nu stiam de ei pana la acest filmulet (inspirata melodia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Nu ai auzit de ei deoarece au putine masini, dar macar is aranjate si culoarea imi palce. Au acele Daf-uri cu proiectoare sus pe cabina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 22, 2009 Members Share Posted July 22, 2009 Nu ai auzit de ei deoarece au putine masini, dar macar is aranjate si culoarea imi palce. Au acele Daf-uri cu proiectoare sus pe cabina Tu vrei sa lucrezi pt. camion? Tie nu e ma important banii castigati si sa faci cursele fara probleme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Dl palm in primul rand te rog sa vorbesti frumos! >,in al2-lea rand nu vreau sa lucrez doar pentru camion ci pentru bani dar dupa parerea mea trebuie sa te uiti putin si pe ce camion lucrezi.Nu cred ca oricarui sofer ii vine bine sa stea 3 ore sub camion si 4 ore sa le conduca doar pentru ca ai un camion vechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 22, 2009 Members Share Posted July 22, 2009 Dl palm in primul rand te rog sa vorbesti frumos! >,in al2-lea rand nu vreau sa lucrez doar pentru camion ci pentru bani dar dupa parerea mea trebuie sa te uiti putin si pe ce camion lucrezi.Nu cred ca oricarui sofer ii vine bine sa stea 3 ore sub camion si 4 ore sa le conduca doar pentru ca ai un camion vechi Scuze, eu nu vorbeam despre tine. Ma refeream la firmele unde maniaci . zi si noapte, cum am patit si eu, si nu sunt deloc incepator, am ani grei pe camion, dar meseria noastra a ajuns de rasul lumii. Degeaba ai camion bine pus la punct (am bagat la Express Interfracht pe camion nou pe bani marunti, am lucrat si pe masina care avea peste 1.500.000 km in spate si castigam bine ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted July 22, 2009 VIP Share Posted July 22, 2009 Gata cu limbajul neadegvat ,am modificat eu si sper sa nu mai vorbiti asa,putin bun simt daca se poate,drumuri bune !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 22, 2009 Members Share Posted July 22, 2009 Dl palm in primul rand te rog sa vorbesti frumos! >,in al2-lea rand nu vreau sa lucrez doar pentru camion ci pentru bani dar dupa parerea mea trebuie sa te uiti putin si pe ce camion lucrezi.Nu cred ca oricarui sofer ii vine bine sa stea 3 ore sub camion si 4 ore sa le conduca doar pentru ca ai un camion vechi Scuze, eu nu vorbeam despre tine. Ma refeream la firmele unde maniaci . zi si noapte, cum am patit si eu, si nu sunt deloc incepator, am ani grei pe camion, dar meseria noastra a ajuns de rasul lumii. Degeaba ai camion bine pus la punct (am bagat la Express Interfracht pe camion nou pe bani marunti, am lucrat si pe masina care avea peste 1.500.000 km in spate si castigam bine ). Da domnu Palm eu te cred ca ai multi km dar ce sa-i faci daca nu muncesti nu mananci,asa-i in romania nu ai ce sa-i faci. Nu-i vorba de km, masina avea, nu eu Dar din pacate patronii fac ce vor cu noi de o bucata de vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Aici ai dreptate, doar daca esti angajat la o firma mai mica poate gasesti putin respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted August 21, 2009 Members Share Posted August 21, 2009 Nici la firmele mici nu prea gasesti intelegere.Nu stiu cum e la Monade, dar la firma la care am lucrat eu ( avea 3 microbuze si 3 camioane)desi era mica nu prea il interesa de soferi pre mult( vorbea frumos cu ei, n-am ce spune), nu aveau incarcari prea bune( fostul coleg ce e acum la Norbert a stai 4 zile in Brasov fara incarcare ) , platea cam putin pe km si mai tot timpul nu era multumit, ar fi vrut sa-i lucreze soferii pe gratis daca se putea,i se parea k da bani prea multi la soferi >. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members damoncarter Posted November 14, 2009 Members Share Posted November 14, 2009 Salutare!sunt nou pe acest forum.imi puteti spune mai multe despre monade?nu mai e nimeni cu informatii noi despre aceasta firma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted November 14, 2009 VIP Share Posted November 14, 2009 Informati noi ...am vazut ca a scos la vanzare ceva masini....in rest nu prea stiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 firma se numeste MALIN in momentul de fata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members damoncarter Posted December 2, 2009 Members Share Posted December 2, 2009 Am vazut luni,la Focsani o masina de-a lor dar scria RARES.Iar s-a schimbat oare numele firmei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted December 2, 2009 VIP Share Posted December 2, 2009 Intr-o vreme scria Malin acum Rares?.... nu stiu poate asa ii cheama pe membri familiei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted December 2, 2009 Members Share Posted December 2, 2009 Am vazut luni,la Focsani o masina de-a lor dar scria RARES.Iar s-a schimbat oare numele firmei? S-ar putea ca masina sa fie vanduta de la Monade si propieterul a scris Rares ! [img width=533 height=400]http://img38.imagefra.me/img/img38/1/12/2/grsu/f_ynharvjoem_89c7ae7.jpg Eu am vazut un TGA XXL negru cu proiectoare Pe cabina si jos , si multe leduri toate albastre ca Angeleys-urile si tragea o remorca de la Monade, nu am apucat sa vad ce scria pe el ptr ca era noapte ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Nu stiu ce credeti voi dar eu am vazut ca au clima stationara la toate tractoarele. Probabil ca daca nu se gandeau si la sofer nu puneau clima separat la toate. Parerea mea. Din punctul asta de vedere tot respectul pentru patron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted August 9, 2010 VIP Share Posted August 9, 2010 Este o lege,ca toate camioanele care s-au fabricat din( 2008 ,2009 nu stiu sigur) sa aiba obligatoriu clima de stationare,Francez-ul iti da amenda daca masina nu are clima de stationare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Oricum ar fi eu spun ca patronul se intereseaza de imaginea firmei si cred ca si de baieti. Am vazut un tir de la ei (o Scanie) si am vb cu soferul in 22 si mi-a zis ca e patronu nebun si i-a pus si goarne si proiectoare. Nu cred ca Volvo-urile EDY au clima de stationare. Nici Renault-urile Dumagass, si nici Mertanele sau MAN-urile Willi Betz. Daca gresesc te rog corecteaza-ma. PS: legile-s facute pentru a fii incalcate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted August 10, 2010 VIP Share Posted August 10, 2010 Poate patronul ii pasionat de camioane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ovidiu Posted August 10, 2010 Members Share Posted August 10, 2010 Tote masinile care la detine MALIN sunt de culoare neagra (mai putin un MAN tga) au proiectoare si multe luminiti pe ele , chiar si masina lui personala este dotata cu bara mare de proiectoara . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted August 12, 2010 Administrators Share Posted August 12, 2010 Copilul patronului e maniac cu astea, proiectoare, clima si dotari. Asa a zis un sofer de la ei cu care ma vb eu mai demult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mircea21 Posted November 3, 2010 Members Share Posted November 3, 2010 Cei de la MALIN cara de la Busteni de la Ducati Energia o fabrica de condensatoare din cate am inteles si tatal si fiul sunt ei insasi soferi deci probabil daia au atata grija de masini. Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Regii-Soselelor Posted July 11, 2011 Members Share Posted July 11, 2011 Asa este colegii, si patronul si fiul sunt soferi si sunt pasionati de camioane. Din cate auzeam fiul patronului are un TGA XXL, pe care scrie DUCU, si are nr DUC. DRUMURI BUNE SI NUMAI BINE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts