Guest Anonymous Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 In ianuarie plec la Kim Johansen ,DK, daca mai sunt persoane care pleaca in ianuarie va rog sa imi lasati mesaj in privat ca sa mergem impreuna. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 In ianuarie plec la Kim Johansen ,DK, daca mai sunt persoane care pleaca in ianuarie va rog sa imi lasati mesaj in privat ca sa mergem impreuna. ;D si eu as fi interesat sa plec in greve,dk dar dupa ce iau adr(am inteles ca e obligatoriu) , am auzit ca acum salariu e intre 1400 si 1600 ; daca mai intri pe forum lasa un nr de tel ca sa vb ,problema e ca inca nu am adr deci mai dureaza cel putin o luna; aia de la cluj ce ti-au zis pe cat timp semnezi contractul cu kj? p.s daca mai sunt alte persoane care au lucrat sau lucreaza la kj va rog dati mai multe informatii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 si eu as fi interesat sa plec in greve,dk dar dupa ce iau adr(am inteles ca e obligatoriu) , am auzit ca acum salariu e intre 1400 si 1600 ; daca mai intri pe forum lasa un nr de tel ca sa vb ,problema e ca inca nu am adr deci mai dureaza cel putin o luna; aia de la cluj ce ti-au zis pe cat timp semnezi contractul cu kj? p.s daca mai sunt alte persoane care au lucrat sau lucreaza la kj va rog dati mai multe informatii. contractul e pe perioada nelimitata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 si eu colegu astept sa-mi iasa adr dupa care vreau sa plec pe la sfarsitu lui februarie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts