Members Timishan Posted July 16, 2009 Members Share Posted July 16, 2009 Am si eu doua sugesti: 1. - Atunci cand cineva se autentifica pe Site, sa aiba in dreptul numelui de utilizator o sectiune unde sa se vada cele mai recente atasari/interventii pe subiecte ale celorlalti utilizatori. 2. - In partea stanga a sectiunilor de prezentare (a ecranului), se poate face o banda de 5 mm. care sa palpaie in rosu (sa spunem 5 sec., apoi sa ramana nemiscata), atunci cand cineva posteaza cel mai recent comentariu in Chat.Ca tot "s-a plans" cineva ca nu-i un Buzz si aici. Cam atat, si sper ca nu sunt complicat de obtinut aceste inlesniri.Va salut !. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted July 19, 2009 Administrators Share Posted July 19, 2009 Am si eu doua sugesti: 1. - Atunci cand cineva se autentifica pe Site, sa aiba in dreptul numelui de utilizator o sectiune unde sa se vada cele mai recente atasari/interventii pe subiecte ale celorlalti utilizatori. Este in partea de sus a forumului "Mesaje necitite de la ultima autentificare." "Raspunsuri noi la mesajele mele." Si ai jos statistici forum si acolo ai "Vezi cele mai recente mesaje" 2. - In partea stanga a sectiunilor de prezentare (a ecranului), se poate face o banda de 5 mm. care sa palpaie in rosu (sa spunem 5 sec., apoi sa ramana nemiscata), atunci cand cineva posteaza cel mai recent comentariu in Chat.Ca tot "s-a plans" cineva ca nu-i un Buzz si aici. O sa vad ce pot face cu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted September 24, 2009 Members Share Posted September 24, 2009 E utila ideea cu un beep cand raspunde cineva pe chat,ca poate esti pe alt forum si asa esti anuntat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts