Jump to content

H.ESSERS SRL fosta Centrum-Oradea


Recommended Posts

  • Administrators

Centrum Romania este reprezentanta romaneasca a Centrum Group Europe. In luna ianuarie a anului 2005, Centrum Group Europe a fost preluata de catre furnizorul belgian de logistica si transport H.Essers Groep.

Groep H.Essers a fost infiintat in anul 1928 si a devenit cea mai mare companie de transport si logistica din Belgia, avand 2.250 de angajati, peste 26 de sucursale in 12 tari europene.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Anonymous

Hans eu am un prieten care lucreaza la Centrum si e multumit nu mi-a zis de nicio problema..chiar aseara am vb cu el prin statie venind de la Turda l-am insotit pana la Sighisoara

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Eu am fost recrutat de Centrum pt Essers. Ne-au facut angajarea pe Polonia si sal de incadrare e in zloti. Diurna este 8% si salariul de incadrare il retin din diurna, deci nu mai ai 8% ;D. Diurna in euro o viraza in ct de zloti si pierzi de doua ori la schimbul valutar. La sfarsit de luna ramai doar cu lucur, fara bani ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Probabil pe tara sint mai corecti, nu sint gagauzii din Belgia care te fura pe fata din munca ta. Pentru Polonia fac angajari tot la trei saptamani. Multi veniti, putini ramasi. La romanii care lucreaza in Belgia le fac contracte inregistrate in Polonia, iar la gagauzi contracte pe Romania, ca sa nu poti sa comentezi nimic ;D. Drumuri bune.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Anonymous

            Cand aud de aceasta firma imi vine sa ma crizez....sa imi scuze colegii expresia...firma cu renume in vest....camioane frumoase numai bune de ademenit tractoristi ce fac poze cu ele pentru a se lauda in sat...''Ba eu sant sofer in belgia''! Centrum este o firma olndeza ce apartine grupului de firme h.essers dar care a reusit sa isi pastreze oarecum autonomia si politica...plateste bine si are grija de oameni. nu acelasi lucru pot sa spun despre h. essers oradea.Pana nu de mult facea contract pe romania si te expedia 3 luni in belgia.Plata la km 0.08c!Dar nu va mirati daca ajungeti munciti si va treziti cu 0.06c/km fara nici un fel de avertizare.se platesc incarcarile si descarcarile 10euro.chiar daca nu umblii la motorina ai mari sanse sa o platesti.nationalele sant in floare dar tot raul spre bine cum poti vizita toate catunele din franta si spania?!Mai nou acum dupa ce te cheama la oradea cica pentru pregatire te trimite si in polonia sa te angajeze.Nu va speriati daca ajungeti la Genk si in loc de H. Essers vedeti scris pe camion Nijs. e tot a lor.Camioanele sant de polonia.de ce? ca sa va frece mai bine si sa nu aveti unde sa va plangeti.Orice incercare de dialog e de prisos...Ca sa inchei concret aceasta firma nu da mai mult de 1100 --1200 la ora actuala si pentru acestia trebuie sa astepti o luna jumatate.Oricat va chinuiti sa aceti km va franeaza ei nu dau curse te pune sa astepti...si nu depasesti sub nicio forma acesti bani.

Link to comment
Share on other sites

  • VIP

Oare mai sunt alti oameni care sunt 'mai frecati'' badjocuriti ca soferii, daca stai si te uiti soferul a ajuns un fel de sclav/prizoner ,face o munca grea ii platit in scarba nu are dreptu sa comenteze is bat joc de el ,te scuipa in gura daca ai ''norocul'' primesti si o bataie daca ai noroc primesti bani daca nu sa te multumesti ca nu iti da o mama de bataie sau te trimite undeva... ..... toate firmele deja incep sa isi bata joc de soferi? Fratilor trebe sa facem ceva nu se mai poate o sa ajunga soferul sa lucreze mai ceva ca si prizoneri din siberia . Adevarul ii ca nici soferii nu sunt uniti :( defapt ... romani . REVOLUTIE ULTIMA SOLUTIE!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Nu doar soferii sunt batjocoriti in Romania , ci si vanzatorii,politistii,pompierii,femeile de serviciu,gunoierii,incarcatorii-descarcatorii, cei care lucreaza in constructii, studentii etc...In Romania toti cei care fac munca de jos sunt luati peste picior , prost platiti si batjocoriti, ba mai mult si se incalca si drepturile pe care le au.Am mai spus-o si o repet,la noi in tara am cam muscat-o cu sindicatele.Nu poate ajunge pe o astfel de functie unul cinstit pt ca sunt scosi in astfel de functii doar cei care fac compromisuri in folosul patronatelor si al lor personal.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.