Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

CARE SUNT CELE MAI BUNE AUTOCARE?

Guest Anonymous

CARE ESTE CEA MAI BUNA MARCA DE AUTOCARE?  

154 members have voted

1. 1. CARE ESTE CEA MAI BUNA MARCA DE AUTOCARE?

• Neoplan
      19
    • Volvo
      21
    • Scania
      18
    • Mercedes-Benz
      40
    • NEOMAN
      1
    • VanHoll
      2
    • MAN
      12
    • Setra
      68

Recommended Posts

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Parerile mele (din pacate, nu sunt acumulate din experienta ca si conducator auto sau detinator parc auto): Mercedes O403 si O350 fabricatie 2004. Din auzite de la soferi (chiar si un turc de la Murat, citez: "german masin, bun, made in turchi, nu bun", asta legat de un Travego), Tourismo si Travego (fabricate in Turcia), lasa de dorit fata de aceste modele. Ca si carosier, fara indoiala Irizar. Legat de modelele de la Scania, multi se plang de prea multa electronica, prea multi senzori. Setra foloseste motoare de MB (OM-urile), si....na...e nemteasca. Despre Volvo si MAN nu am auzit prea multe. Neoplanul cred ca bate la design. Nu mi-am format acete pareri conducand / detinand autocare. Invit membrii sa dezbatem acest subiect si sa comenteze, poate sa atacam si segmentul autobuzelor de oras sau a celor pt curse intra/interjudete (cele de ~30 locuri).

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 8 years later...
  • Members

Salutare. Intentionez sa achizitionez un autobuz/autocar pe care sa l transform intr- o autorulota.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Ce sa iau pentru a face o alegere buna:

- marca ok pentru fiabilitate

- consum si taxe ok

- putere

Etc.

• Moderators

Ia tu R.A.R.-ul la întrebări prima dată. În ultimi 3 ani s-au făcut mai multe ”alinieri” la legislația U.E. și poate îți transformi autobuzul în buget de amenzi, sau altele. Dă-le câteva telefoane și întreabă-i ce poți și ce nu poți face.

Și dacă coincide ce spun ei, cu ce-ai plănuit tu, caută review-uri pe YouTube și oriunde găsești, pentru toate mărcile care te-ar putea interesa. Sau poate găsești sfaturi de la alții care au făcut deja ce intenționezi tu...

Aici lumea o să-ți spună că marca X nu e bună, că are frigiderul mic și nu poate ascunde el ceva ”catering” extra, pe lângă salariu...

• Moderators

intradevar,dupa cum spune si Cri5tian,pentru a converti un autobuz in rulota va trebui sa te consulti cu RAR-ul, legat de conversie,sunt ceva conditii de indeplinit si nu te vor lasa sa o faci acasa,doar intr-un atelier specializat si agreat de ei