Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Noul Volvo FM!


apostol

Postări Recomandate

  • Members

Atat partea superioara, cat si partea inferioara din fata preiau forma si liniile modelului Volvo FH, usor modificate pentru a se incadra in partea frontala mai scurta a modelului FM.

- Noi faruri, imbunatatite, lansate recent pe modelul FH. Farurile sunt despartite in doua unitati separate; proiectorul si lampa de ceata formeaza un grup optic separat, amplasat sub far. Lentila farului este fabricata din plastic in loc de sticla pentru a fi mai rezistenta la impactul cu pietrele.

- Semnalizatorul nou foloseste tehnologie LED moderna, care asigura functionalitate si durata de utilizare imbunatatite.

- Lampile de ceata si proiectoarele sau, alternativ, luminile pentru viraje, sunt integrate. Luminile adaptive pentru viraje pot fi utilizate pentru iluminarea unei zone mai mari a suprafetei de rulare, in directia virajului.

- Optional, sunt disponibile mai multe tipuri de lampi de lucru/de marsarier, precum si preechipari care asigura o montare rapida si de calitate.

- Priza de aer noua asigura motorului aer mai curat. Pozitia sa permite o vizibilitate imbunatatita la mersul inapoi. Acum este disponibila pentru toate variantele de cabina, inclusiv pentru cabina de zi.

- Adaptarea montarii senzorului ACC in grila inferioara a fost modificata pentru a asigura o functionalitate imbunatatita.

- Treptele fata folosite pentru curatarea parbrizului au fost reproiectate, incorporand acum si conceptul anterior al extensiei rabatabile. Functia antiderapanta imbunatatita este integrata in structura metalica.

- Emblema Volvo, de dimensiuni mai mari, adaptata noului design, impune o nota de indrazneala si mandrie.

- Optional, sunt disponibile rezervoare de combustibil din otel, mai mari, care ofera aproape aceeasi garda la sol ca si rezervoarele actuale.

- Culori noi pentru tapiterie si perdelele din cabina, corespunzatoare celor disponibile pentru gama de modele FH.

- Noi accesorii interioare: masa cu spatii special pentru cesti si pixuri, inclusiv un spatiu de depozitare generos in interiorul acesteia; caseta de depozitare practica, cu doua compartimente pentru amplasarea, de exemplu, a castii, termosului, suportului pentru scris si manusilor; suport pentru hartie, din panza impermeabila

volvoq.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.