Jump to content

minune dumnezeiasca

Recommended Posts

• Members

Cred ca cel cu bicicleta era sinucigas ;D, se vede clar ca venea tare cel cu autocarul ( el cel mai mare vinovat pt ca nu a redus viteza in apropierea trecerii de pietoni), dar se incapataneaza sa treaca strada, sau mai rau,nici macar nu s-a asigurat.

• Members

ai dreptate dar numai 50% ala cu autobuzul trebuia sa reduca ca intr-adevar ca venea o trecere de pietoni dar in momentul in care esti urcat pe bicicleta esti considerat participant la trafic si trebuie sa respecti regulile ca atare!!!daca era pe langa ea, vina in totalitate soferului de pe autobuz.

• Members

Si daca esti pe bicicleta si daca esti pe langa ea tot participant la trafic esti  ;).Pietonii, atunci cand doresc sa traverseze strada (fie si pe trecerea de pietoni), trebuie sa se asigure mai intai, nu sa treaca precum oile.De o astfel de intamplare am avut si eu parte.Norocul meu a fost ca aveam doar vreo 30-40 km/h, nu ma grabeam niciunde si coboram un pod (spre Universal pt cei care cunosc zona), la capatul podului este o trecere si langa trecere era un om cu o bicicleta.Eu mai aveam 50 de m pana la "zebra" si am redus viteza , stand cu ochii pe pieton. A trecut pe trecere fara macar sa se asigure , a tinut privirea inainte precum oile (doar ca nu behaia  ;D).Avand geamul deschis la masina, am scos capul si am strigat : "Uico,data viitoare cand mai treci strada asigura-te , ca nu esti oaie,chiar daca treci pe trecere "  ;D .

• 1 month later...
  • 3 months later...
Guest Anonymous

daca roata de la autocar se invartea daca soferu lua piciorul de pe pedala in calca asa roata a fost blocata se ducea ca sania...

Guest Anonymous

imi cer scuze pentru exprimare daca ABS functiona sa zic asa ii dadea drumul la roata rostogolindu`se si il putea calca...asa a fost tarat

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...