EX Staff VT880 Posted April 8, 2012 Author EX Staff Share Posted April 8, 2012 compara cu atentie si ai sa vezi dreq Eu am urcat la bordul lor,plus test Scania , dar nu am vazut elemente demne sa-mi atraga atentia ,sau care au fost copiate . Cind o scoate Scania un camion nou mai stam de vorba, deocamdata face mici modificari la o cabina de 20 de ani ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted April 8, 2012 Members Share Posted April 8, 2012 Ma auto-pedepsesc , esti multumit ? Daca nu, te rog sa-i spui doamnei educatoare , ca vorbesc urat ! Bine, bine.... Vad ca nu poti dormi din cauza asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amigoss1980 Posted April 16, 2012 Members Share Posted April 16, 2012 Arata foarte bine, dupa cum imi imaginez designul, lateral seamana mult cu Actros MP4, dar sigur e VOLVO, uite ca in partea soferului lateral stinga sus este prezent colectorul de aer, ce la MP4 lipseste... Astept cu nerabdare sa vad cum arata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexPH Posted April 16, 2012 Members Share Posted April 16, 2012 Mercedesul a intrat cu un design indraznet pe piata,vor urma si firmele concurente si in cativa ani o sa fie o adevarata rutina cand le vezi pe sosea.Despre noul Volvo...din poze mi se pare made in China,dar finalul sunt sigur ca o sa fie cu surpriza si va intrat cu succes pe piata. Referitor la interioare,Mercedesul si-a pastrat in mare parte forma din versiunile anterioare si nu vad ceva copiat de la Scania.poate doar acea navigatie(corectati-ma daca gresesc) care oricum nu isi avea rostul in alta parte decat la indemana soferului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alinR420 Posted June 14, 2012 Members Share Posted June 14, 2012 E vorba de cabina in varianta mica.Am prins ieri una la modificat si am facut cateva poze.Au zis ca o sa vina si varianta cu cabina mare.Aici era vorba de un Volvo cu liftare,insa au spus ca cea cu cabina mare e cam la fel,insa arata mai bine datorita dimensiunilor.Eu astept.. varianta asta mica zici ca e cabina de BMC la exterior e urat mie nu imi place ..........poate la interior sa impresioneze si la performante ca aspect exterior....uhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MILU PROFESIONISTU Posted June 19, 2012 Members Share Posted June 19, 2012 Nu stiu de unde expresia "lant cinematic". Ori eu citesc alte carti tehnice de specialitate, ori unii pur si simplu, datorita necunoasterii meseriei de sofer(nu mai spun de mecanica) inventeaza termeni sau preiau de pe Cartoon Network. Daca gresesc, atunci va rog sa ma informati si pe mine, sau sa-mi dati bibliografia. Cu stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted June 19, 2012 Members Share Posted June 19, 2012 Nu stiu de unde expresia "lant cinematic". Ori eu citesc alte carti tehnice de specialitate, ori unii pur si simplu, datorita necunoasterii meseriei de sofer(nu mai spun de mecanica) inventeaza termeni sau preiau de pe Cartoon Network. Daca gresesc, atunci va rog sa ma informati si pe mine, sau sa-mi dati bibliografia. Cu stima Pune mana pe cartea de fizica si citeste partea mecanica . In toate cartile de specialitate ce trateaza transmisiile mecanice vei gasi aceasta expresie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members samanta002 Posted June 29, 2012 Members Share Posted June 29, 2012 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gti Posted June 29, 2012 Members Share Posted June 29, 2012 exact asa se numeste ,, lant cinematic''......dar nu te supara oricine poate gresi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrucker Posted July 8, 2012 Members Share Posted July 8, 2012 Mai degraba zici ca e Renault,oricum sunt asociati de ceva timp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted July 8, 2012 Members Share Posted July 8, 2012 Mai degraba zici ca e Renault,oricum sunt asociati de ceva timp! Renault Trucks Division a fost cumparat de prin anii 2000 de catre Volvo Trucks, se afla in proprietatea celor de la Volvo, la fel si Mack Trucks si UD Trucks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted August 16, 2012 VIP Share Posted August 16, 2012 Cam urat http://www.iepieleaks.nl/iepieleaksnieuw/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted August 16, 2012 Members Share Posted August 16, 2012 Trebuie un curaj nebun sa faci ce a facut fata aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreas Gluck Posted October 2, 2012 Members Share Posted October 2, 2012 Uitati aici varianta finala ...cred ca mai dureaza pana cineva va primi pe mana camionul ca sa ne dea mai multe detalii dar parerea mea este ca arata bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ShAdE Posted October 31, 2012 Members Share Posted October 31, 2012 Mie mi se pare ca e superb. Si cabina mai mare cu 1m cub.... Si e Volvo.... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts