Jump to content

TRANSCAR


Recommended Posts

 • 2 years later...
 • Members

Vreau sa va anunt cu regret si parere de rau situatia la care sa ajuns la TRANSCAR . Poate ati auzit de director de firma de transport din sibiu . Este vorba de seful de atelier auto Ing. BELEI VIOREL care era un om de nota 10 a ajuns la capatul rabdarilor si suferintelor la cat a rabdat din partea marelui Ing. ILIE CARABULEA . Sa detaliez putin , Ing. Belei trebuia sa asigure reparatiile camioanelor din parcul auto al TRANSCARULUI cu un plafon maxim de 10000 de E lucru care nu a putut sa faca ata la 300 de camioane si a depasit planul respectiv fiind luat la bani marunti de Nea ILIE si acuzandul de multe lucruri avand si probleme de sanatate iar salariul ne primindul ca si soferii de 3 luni a ajuns la situatia disperata . Eu sincer cred ca ar trebui sa fie intrebat si Nea ilie de ce sa ajuns la situatia asta ? DUMNEZEU SA IL IERTE

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Pe Carabulea asta chiar nu il ia nimeni la bani marunti?

Transcar- firma transport marfuri cu mari probleme . Cu un management bun nu ar trebui sa fie pe pierdere, probabil ca banii se duc in alte parti.

Atlasib- firma transport persoane cu soferi trimisi sa faca si agricultura. Mari probleme si aici.

Carpatica Asig- firma de asigurari cu mari incasari dar plati ioc.

Asta e tara in care traim si noi suntem oamenii care ii respiram aerul. Nu va mai angajati si nu mai folositi serviciile acestor firme si poate il vedem si pe preapriceputul Carabulea cu strangul la gat.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Salutare am si eu un "of" de spus lucrez la firma transcar si am avut un eveniment si anume am calcat ceea ce parea o bucatica de tabla sau nu stiu ce era si am facut explozie toate bune si frumoase pana am fost sa imi iau banii cand am avut surpriza neplacuta bineinteles sa aflu ca am penalizare 300 de euro pentru ca am avut explozie ca asa a conchis sefu` meu.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Seby, iti convine sa dai 100 de euro unui avocat decat sa lasi banii aia cadou firmei. Vei avea castig de cauza. Doar ca nu anunta firma cu nimic inainte si cauta sa strangi probe. In felul asta le dai mai putine sanse de a pregati defensiva. Solicita consilierea unui avocat!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Da..poate te pomenesti si cu dosar penal pentru furt dupa aceea! Cel mai bine mergi in cursa,lasi masina intr-o parcare unde o sa sti doar tu. Vi acasa,ii dai cheile de la camion si ii spui ca atunci cand iti primesti banii le spui unde le-ai lasat si masina. Sa nu te astepti sa fie prea bucurosi,dar in felul acesta nu pot sa te atace cu nimic,decat sa iti dea banii si tu sa le spui unde le-ai lasat masina ( sa nu te grabesti sa le indici locul..nici ei nu se grabesc cu tine). Eu stiu cine a facut lucrul acesta( o firma mai mica) si in 24 de ore si-a luat si banii :))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.