Members sorin76 Posted January 7, 2011 Members Share Posted January 7, 2011 si eu caut un job ! de ce oare ?.... .majoritate firmelor da anunturile cu joburi la firme de recrutare, sau firma este ,,confidential,,.Acestor firme nu le place reclama sau ascund ceva? DE CE OARE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leobango Posted January 7, 2011 Members Share Posted January 7, 2011 In principiu o firma de recrutare este pregatita sa trieze, sa evalueze, sa analizeze cv-urile si , la interviu, chiar si oamenii, intr-un mod profesional, si de multe ori firmele angajatoare nu au o persoana competenta care sa faca acest lucru. Sau si alta varianta de reclama: o firma mica isi mai cumpara 2 camioane, crezi ca ii place sa-si faca cunoscute intentiile pentru firmele concurente?Mai ales daca trimite masinile pe comunitate sau are vreun contract avantajos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 7, 2011 Members Share Posted January 7, 2011 E ca si in vanzari.Mai intai trebuie adus cumparatorul in magazin apoi ii vindem ce avem. Multe firme au un renume nu tocmai de invidiat si daca si-ar posta numele tot mai multe persoane ar incepe sa faca sapaturi si cum Google nu iarta nimic ar avea de pierdut. La fel de bine unele anunturi sunt doar pentru a-si completa baza de date cu cv-uri si de a testa piata muncii. Sa nu uit de cele care sunt tepe din start. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorin76 Posted January 7, 2011 Author Members Share Posted January 7, 2011 am uitat, acele firme trebuie sa traiasca tot pe spinarea noastra ,luind comisioane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted January 8, 2011 Administrators Share Posted January 8, 2011 asta o sa fie viitorul,unii sa se ocupe de selectia si de trierea angajatilor pentru diferite firme ! parerea mea ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 8, 2011 Members Share Posted January 8, 2011 asta o sa fie viitorul,unii sa se ocupe de selectia si de trierea angajatilor pentru diferite firme ! parerea mea ! Daca acesta este viitorul....ma si duc in alta galaxie .Nu este normal ca de angajare sa se ocupe o firma exterioara, normal ar fi ca fiecare firma sa aibe propriu birou de resurse umane.O firma exterioara nu iti alege ce-i mai potriviti angajati de cele mai multe ori si iti mai si iau comision . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted January 8, 2011 Administrators Share Posted January 8, 2011 oare tavy ? costa mai putin comisionul la o firma de recrutare decat sa angajezi pe cineva permanent ! parerea mea ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian_73 Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 nu e un lucru rau ca cineva se ocupa de recrutarea fortei de munca,dar cand aceasta e facuta de o domnisorica,de cele mai multe ori fara pic de experienta in domeniu,asta e grav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts