Members Nutzu Posted January 11, 2011 Members Share Posted January 11, 2011 LKW Kontrolle 3.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted January 11, 2011 Members Share Posted January 11, 2011 Ai de p..a mea ce scule au aia acolo. Nu prea am inteles ce zicea, m-am uitat numa la poze cum se zice, da is dotati baietii. A trebui lasat filmu numa un pic ca daca il vad autoritatile noastre, una, doua cumpara si ei asa ceva, nu conteaza ca nu avem autostrazi si ca motorina e scumpa si ca nu se plateste in transporturi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Eugen_tm Posted January 12, 2011 Members Share Posted January 12, 2011 Este vorba de o cantar montat in banda de rulare care cantareste din mers si o instalatie cu laser care masoara profilul cauciucurilor.Se afla pe autostrada A 8 din Germania pe sensul Salzburg-Munchen,intre Dreieck Inntal si benzinaria Irschenberg (daca mai retin bine ).A fost data in folosinta acum vreo 3 ani,dar experimental (cel putin asa declarau pana mai anul trecut). Eu am trecut pe acolo de cateva ori cu camion de 7,5 to. si am avut si depasire,dar nu m-a oprit nimeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts