Guest Anonymous Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Buna Ziua. Sunt incepator in ale transportatului si va rog sa ma ajutatii in cateva nelamuririi! Detin un Iveco Daily mtma 3500kg, am PFA si un contract cu o firma ce importa produse cosmetice din italia. In cursele spre Italia am fost tot timpul cu gol, incarcand acolo spre tara. M-am inscris pe bursatransport sperand sa prind ceva curse spre italia. Spuneti-mi va rog, cum se procedeaza pentru a efectua un transport de pe bursa si de ce acte am nevoie pentru a fi totul legal? Va multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorin76 Posted February 1, 2011 Members Share Posted February 1, 2011 in afara de licente,asigurare marfa[daca nu ai nimeni nu te incarca],pentru a lucra cu bursa nu iti trebuie nimic, . verifica daca cei ce iti dau curse sunt corecti, [verificai la incidente de plata] daca au probleme nu te baga,.dar mai bine ma suni si iti spun mai multe.tel 0733619799 sau0761335669 de la8.00 pina pe la 18.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Daca tot esti platit tur-retur,spre Italia,ia marfa insa la valoarea reala a transportului,nu la pret de dumping!!!Ferice pt tine si pt faptul ca esti platit pe ambele sensuri:plin/gol!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts