Guest Anonymous Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Priviti aici niste poze cu un Roman Dac din anul 2000 pus la vanzare, sa vedeti in ce hal poate sa arate, cred ca nici nu funtioneaza stralucit. http://ro.bastrucks.com/search/vehicle.php?id=34890&cat=7&Merk=Roman%20DAC&bouwjaar_min=0000&bouwjaar_max=9999 Cel mai frumos este ca dansii considera ca nu e deteriorata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 5, 2011 Members Share Posted February 5, 2011 Pai ce,vezi tu vreun defect la ea ? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Uaau! Cele mai tari mi se par aripa dreapta-spate si climatronicul cu comanda vocala. Dincolo de haz, daca mecanica e buna, la numai 2900 euro, s-ar putea sa merite pe drumurile de tara cu ceva mici investitii in ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Heh, mi-e greu sa cred ca a mai ramas ceva din mecanica,asta ca sa nu amintesc pe partea electronica. Ar fi o loterie sa te incurci cu asa ceva,zic si eu. In schimb,site-ul e de bun simt, camioane ingrijite la un pret rezonabil,din ce-am observat. Ma si mir cum de au pus ROMAN DAC in lista de cautare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Coman Posted March 6, 2011 Members Share Posted March 6, 2011 Vai in ce hal ii camionu asta....nici macar rezervor nu are....cat despre electronica si estetica....PRAF! Ar trebui vandut la pret de fier vechi, nu asa scump. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Danutz_69 Posted March 31, 2011 Members Share Posted March 31, 2011 probabil o dau pentru piese, ca ...aia nu ar face fata sa mai care ceva....probabil a fost si accidentata....sau ....proprietarul s-a jucat CARMAGHEDON cu ea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claus Posted February 5, 2012 Members Share Posted February 5, 2012 masinile au fost la petrom servis am avut okazia sa le vad personal in realitate arata mai rau crd ca cei de la bas leau luat la pachet de la firma de leasing aveau nr de bucuresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members espace Posted July 2, 2012 Members Share Posted July 2, 2012 dragi colegi peun SAVIEM cu remorca am facut scoala de soferi-mecanic, buna scula, drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rotaru Posted July 2, 2012 Members Share Posted July 2, 2012 Au scos anuntul sa nu se mai faca de ras!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts