Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ATENTIE LA ENERGIZANTUL RED BULL !!!! - ARIPI....SPRE MOARTE...


leobango

Postări Recomandate

  • Members

Am primit pe mail aceasta avertizare.Nu as fi deschis subiectul daca nu as fi patit personal o chestie destul de rea band 3 energizante din acestea + 2 cafele. Am fost la un pas de preinfarct si cateva zile dupa aceea chiar m-a durut ficatul. Sunt 7 ani de cand nu mai beau Red Bull.

'Iata adevarul despre RED BULL.

''RED BULL'' ( SI TOATE PRODUSELE SIMILARE)

Se vinde in toate magazinele din tara. Se gaseste oriunde este la moda, oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate.... dar poate fi mortal .

RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.

RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: '''' Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energi­e si o stare de spirit mai buna. Toate aceste se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii).

RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.

Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.

ISTORIA:

Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austri­ac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .

Lichidul - bazat pe o formula ce contine cafei­na si taurina - facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.

ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!

IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.

GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul: GLUCURONOLACTONA, catalogata intre medicamente ca stimulant.

AVERTIZARI:

1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.

2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o ''bomba mortala'' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata..

4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata ei medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica.

Astefel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .

5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela, Republica Dominicana, Puerto Rico alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc, in special printre adolescenti si adulti ignoranti .

Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fiii si fiicele, prietenii si cunostintele."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Un ceai negru sau o cafea strong face cat 3 redbull. Daca se poate si un somnic...atunci e si mai bine.

Personal nu-mi place sa-l stric pe Johnnie Mergaretul cu posirci gen redbull...doar 1-2 cuburi de gheata sunt suficiente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Un ceai negru sau o cafea strong face cat 3 redbull. Daca se poate si un somnic...atunci e si mai bine.

Personal nu-mi place sa-l stric pe Johnnie Mergaretul cu posirci gen redbull...doar 1-2 cuburi de gheata sunt suficiente.

un jack e mult mai bun cu 3 cuburi de gheata simplu nu...all the best si beti inainte de somnic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

ca si cafeaua, aceste energizante nu sunt recomandate celor care au ceva probleme la pompa principala !  ;D

eu consum asa ceva,poate daca pretul ar fi mai putin piperat as inlocui cafeaua cu ele .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Cred ca se cunoaste destul de bine ca bauturile de genu ataca ficatul destul de puternic si ca daca stii ca nu poti sa consumi cat vrei, te opresti .. altfel ajungi unde nimeni nu'si doreste :o

Pot sa spun ca am baut intr-o noapte 3 energinzante + 3 cafele ..si n-am avut nimic (m-am culcat la 9 dimineata) .. nici o durere de ficat decat o stare foarte relaxanta. Depinde de organismul fiecarui ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator Anonymous

Salutare!

Chiar interesant subiectul lui Leo. Si pot spune ca are dreptate din propria experienta. Si eu am baut intr-o zi vre-o 3 cafele si un energizant sau doua nu de la redbull ci de la alta firma si am ajuns la urgente cu tensiunea si pulsul marit si cu stari de lesin, cei drept era si foarte cald afara, iar cei de la spital mi-au spus ca ceea ce am facut eu este o combinatie BETOOON cafea+energizant+caldura. Nu pot da vina doar pe energizant de ceea ce am patit dar de atunci nu am mai baut nici un fel de energizant si nici nu l-as recomanda cuiva deoarece si cei de la spital mi-au spus cat este de periculos in combinatie cu alte bauturi ca de ex cafea. Acum cred ca depinde si de organismul fiecaruia, de cum reactioneaza la astfel de produse, dar cand esti obosit nu cred ca exista ceva mai bun decat un somn zdravan.

Drumuri bune

P.S. Sofer este cel care fereste nu cel care loveste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 years later...
  • 3 months later...
  • Members

Toate (energizantele, cola, cafeaua, zaharul in exces, oboseala) îți dau aripi spre moarte!

" Toată viața tragi să faci bani și cu banii îți cumperi sănătate" asta dacă mai poți. 

 

 

Semnatura ta o consider reclama mascata,am eliminat-o

Editat de cico_3504
reclama indirecta
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.