Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

hartltrans


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Nu va agitati cu Aquila ca si eu am dat interviu si din 11 cati am fost am ramas doar 3.asa ca ?iar pt colegul care asteapta  sa plece ii spun ca pe data de 4,5 feb o sa vina masini noi volvo si daf xf.si atunci se pleaca afara.Principal este ca  a inceput sa mearga treaba si o sa gasim de lucru ca astfel este de rau ca si afara nu mai este ce a fost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 368
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

da asa mia zis si mie ca tr sa vina masini noi dar nu mia zis data dar mia zis in fata k ma baga si ma baga pe echipaj... si mai erau 15 persoane la poarta cu bagajele care asteptau sa plece in germania cica de acolo se urca pe masini. intradevar k incepe sa se miste un pik treaba ca nu investeau ei in 200 camioane sau cate or fi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

iti spun sigur ca au un nou proiect si vor sa faca noi trasee.din ce am inteles eu vor  trasee din Danemarca spre Italia(Milano)si spre spania(Barcelona).Si eu tot in echipaj o sa plec ca nu vor ca sa trimita singuri la inceput ca din aceasta cauza fac contracte pe 3 luni deocamdata.Mai baga cate unul ca inlocuitor in locul celorlalti care vor sa vina acasa sau nu mai stau pe comunitate.Asa ca pregatestete ca la sfarsitul lunii inceputul celeilalte sa pleci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

na nu stiu data trebuie sa trimit maine cazierul auto ca il scot si de ala depinde tot k dak ai avut buleli nici nu te baga in seama :D  k zicea k a avut unu la interviu si avea omu 3 pagini la cazier :D  multumesc lui Dumnezeu k nu am avut probleme deloc si sper sa nu am... bafta colegu si tie si poate ne intalnim pe europa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Despre Aquila pt colegi.In general se fac curse fixe in doi si se plateste 1200 pe luna plus salariul pe tara.Nu se cere adr dar daca ai pe cazier alcool mai bine nu te duci  ca te duci degeaba.Iti spun din ce am vazut ca in ziua in care am fost eu avea un coleg cazierul patat (de bautura) din 2007 si i-a spus ca ii pare rau dar pt. bautura nu isi asuma riscul.iar pt cine nu a condus deloc afara cam problema ca nu prea vor ,iar cu putina experienta afara dai test si daca il ei norocul tau daca nu ..

Bafta tuturor care vor sa dea testul  si drumuri bune pe mai departe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mihai_cms te rog zi-mi cam in ce consta testul....la extern..eu am facut extern dar cam 1 luna si jumatate.....mentionez ca am mers in echipaj si am ajuns pana in Suedia...sincer nu prea mi-am batut capul cu traseele ca lucram in 2 si ne bazam mult pe GPS..si aveam si curse lungi..de  1 500 - 1 700  km o cursa....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se da un chestionar de legislatie,unul de mecanica(timpii de lucru,pauze..cate ceva despre motor cu aprindere prin scanteie),si proba practica(scoti masina bineinteles cu semiremorca legata "ca am fost intrebat de cineva ca decat cu capul tractor?",din parcare,eu am iesit spre stanga ca asa am fost pus,am mers cam15-20 m inainte ca sa se indrepte masina dupa care a trebuit ca sa bag masina cu spatele inapoi de unde am iesit si cam atat.Au spus ca pot sa plec si o sa fiu sunat in leg. cu raspunsul.Am plecat si la cca.15-20min. am fost sunat ca sa ma duc sa semnez contractul(tin ca sa mentionez ca va trebuie analizele medicale si psihologice  in original,atestatul de transp.marfa,permis,ci,adeverinta de la medicul de familie,ultima decizie de incetare de la ultimul loc de munca,cazier rutier si judiciar in original).

Nu va speriati ca nu este de speriat doar ca ce iti cere este normal avand in vedere ca iti da o masina pe mana.vor ca sa vada daca ai habar de ceva si sa nu fi un pacalici.

Sper ca v-am fost de folos cu aceste informatii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

Ce vream sa va spun,eu sincer am experienta cat de cat mai mult in afara am lucrat pe tir,acuma unde am lucrat eu cam greu,am accesat la HARTL si am fost selectat acuma ...nu stiu ca ce dar o sa vedem...Intrebarea mea este pentru cine lucreaza acolo credeti ca se merita sa incerc ,am ceva de pierdut???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Am sunat si eu  azi  la harlt trans  ,si  mia  raspuns  o  jegoasa  inganfata,daca  asa  vb cu  tine  de  prima  data  inseamna  ca  e  o  firma de .....si  iti cer  acte  la fel ca  si  in reclama  aia  cand trebuia  sa  le  aduci cu roaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare !Azi am sunat si eu la Hartl si mi-a raspuns o doamna cu o voce metalica de-mi venea sa-nchid dupa primele cuvinte .I-am spus ca am toate actele gata la sfarsitul lunii si ca lucrez momentan la o firma si as vrea sa ma anunte daca sunt selectat sa pot sa-mi dau demisia de aici legal sa nu plec cu tinichele dupa mine .Raspunsul ei m-a izbit :"TRIMITE DOSARUL ALA SI PE URMA MAI STAM DE VORBA .AI INTELES ? ".Apoi daca voi ajunge pe acolo si soferul 1 va fi tot asa tr mult curaj si o doza de nebunie sau rabdare maxima posibil !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru cine intereseaza dosarul in vederea recrutarii pt angajare la Hartl tr sa contina cate doua copii xerox dupa :

      -carte identitate

      -permis auto tip nou cel cu ferestruica

      -test psihologic valabil

      -atestat marfuri generale tip nou european de preferat

      -atestat ADR cine are ,nu e obligatoriu

      -certificat nastere

      -cartela tahograf

      -cazier judiciar

      -card european de sanatate

      -ultima diploma de studii

      -fisa medicala tip AB+aviz medical pt siguranta circulatiei

      - 8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.