Members tudor Posted February 25, 2011 Members Share Posted February 25, 2011 Asa ceva inca nu am vazut. ''foutje'' met Dieplader tijdens Mack dag 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members villy_83 Posted February 26, 2011 Members Share Posted February 26, 2011 Clar nu a cuplat,de aceea e bine sa verifici dupa ce cuplezi,sa o fortezi putin inainte.El probabil abia plecase,a stat trailerul pe talpa cat a mers incet,cand a fortat sa intamplat beleaua.Oricum nasoala situatie,si bine de luat aminte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 26, 2011 Members Share Posted February 26, 2011 1. tudor, acest filmulet a mai fost postat pe forum, te rog sa arunci un ochi pe forum pe la filmulete si apoi sa pui altele noi, ca sa nu facem postare dubla, pentru ca ocupam spatiu degeaba. 2.villy_83, nu cred ca statea semiremorca asa pe talpa la o asa incarcatura,probabil ca s-a rupt cuiul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members villy_83 Posted February 26, 2011 Members Share Posted February 26, 2011 Tavy, mi-e greu sa cred ca a cedat cuiul,am transportat ceva asemanator,o idee mai mic si a avut 11tone,aia sa zic ca are 15-16tone,pai la tonajul asta nu se rupe cuiul decat daca e foarte uzat,daca era in Romania mai credeam,dar totusi e Olanda.Stim cu totii care am fost pe afara ce camioane sunt prin Olanda,Belgia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 26, 2011 VIP Share Posted February 26, 2011 Forta prea mare la Actros ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted February 26, 2011 Author Members Share Posted February 26, 2011 Asa am facut de fiecare data Tavi, numai daca nu mia aratat nici un raspuns am zis ca inseamna ca nu e si l-am postat.Acum am mai dat un search si numai pe asta la vazut.E posibil sa mai fie postat si eu sa nu-l fii vazut filmuletu si poate o fii si cu alt nume de nu la gasit,ca si pe youtube am vazut ca exista cate un filmulet postat de 10 ori cu alta denumire (si in romana ,engleza,germana ,in toate limbile posibile si cu toate denumirile) Nu vreau nici eu sa se posteze un filmulet de mai multe ori,da stii cum e ori nu l-am vazut,ori e scris in alta limba de nu la gasit la cautare,ori l-am mai vazut si om fii uitat de el de nu nu aducem aminte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted February 26, 2011 Members Share Posted February 26, 2011 Forta prea mare la Actros ;D De era Man, nici nu pleca cu el de pe loc!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted February 26, 2011 VIP Share Posted February 26, 2011 De era Man, nici nu pleca cu el de pe loc!! M.A.N-ul nu pleca...isi lua zbor cu tonutele alea....ce-s 20 de tone pentru el......isi face doar incalzirea.... ;D ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 26, 2011 EX Staff Share Posted February 26, 2011 Clar nu a cuplat,de aceea e bine sa verifici dupa ce cuplezi,sa o fortezi putin inainte.El probabil abia plecase,a stat trailerul pe talpa cat a mers incet,cand a fortat sa intamplat beleaua.Oricum nasoala situatie,si bine de luat aminte. Raspuns corect,am patit-o si stiu cum este ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted February 26, 2011 Author Members Share Posted February 26, 2011 Ai mai nea Alin ce faci?ma faci sa imi schimb parerea despre dumneata.Eu te cred om serios. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts