Jump to content

Dunaflex Valcea-stie cineva ceva?


Recommended Posts

 • Members

Intr-o zi ma trezesc cu un telefon de la o domnisoara care se recomanda din partea acestei firme si spune ca firma a vizualizat cv-ul meu si ca sa-i trimit prin fax copie dupa buletin,card tacho,atestat ca sa le trimita in Belgia la un angajator. Problema era ca eu intre timp ma angajasem si eram chiar in cursa cand m-a sunat, iam zis ca o sai trimit cand o sa ajung la un net sai scanez si sai trimit mail. Nu am facut-o drept urmare ma suna la o saptamana si zice ca a trimis datele mele (care i le comunicasem prin telefon- de cand am permis,atestat,experienta,etc...)angajatorului Belgian caruia ia placut profilul meu si ca sai trimit copii dupa buletin,atestat,card tacho,examen medical,psihologic si cazier. Problema mea este urmatoarea: DE CE INSISTA ATAT CU COPIA DUPA BULETIN????????????  Mai spune ca plecarea se face din Valcea in Slovacia unde se fac actele de angajare si se pleaca mai departe in belgia unde se lucreaza 5 luni dupa care se vine acasa 2-3 saptamani. Drumul vl-slo-bel este platit de angajatorul belgian precum si drumul spre ro dupa cele 5 luni drumul inapoi la lucru ti-l platesti tu. Salariul este de 350e la luna si 45e diurna/zi indiferent daca lucrezi sau nu. Acuma nu stiu ce sa fac... Daca stie cineva ceva de firma asta il rog sa spuna cate ceva despre ei.Poate sunt ok dar prea insista cu buletinu ala... Nu a spus despre ce firma este vorba in Belgia nici in Slovacia. Daca cauti dunaflex pe google gasesti o firma care se ocupa cu furtune,daca cauti nr de fax tot pe google, este de la o pensiunje dupa val.Oltului??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu de alta, dar am destule credite. ALTUL NU IMI MAI TREBUIE :P

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
 • Members

Salut colegii.....am fost in Belgia la asa zisa firma.....numai minciuni si povesti,masini inscrise pe CZ,dispeceratul este in CZ.Seful matre din OREYE este un tanar la 30-32 ani,iar numele firmei este VERJANS.Cand am ajuns acolo am stat in fata garii din Liege 2-3 ore abia dupa aceea a venit si m-a luat.Am primit nr lui GHI VERIAN si raspundea o femeie care mi-a spus de fiecare data ca e gresit nr,iar domnisoara ALEXANDRA imi spunea:,,nu este adevarat,este numarul lui bun....''Pe scurt evitati aceasta firma.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Members

de ce pe telefon si nu pe forum?poate mai sint si alti colegi interesati ,sintem totusi pe un forum. Aveti grija cu lasatul nr de tel pe forum nu sti cine citeste ?Poti fii sunat la ore mici din noapte sau te trezesti ca ai reincarcat citeva cartele tel.(am dat citeva exemple).

Link to comment
Share on other sites

 • Members

de ce pe telefon si nu pe forum?poate mai sint si alti colegi interesati ,sintem totusi pe un forum. Aveti grija cu lasatul nr de tel pe forum nu sti cine citeste ?Poti fii sunat la ore mici din noapte sau te trezesti ca ai reincarcat citeva cartele tel.(am dat citeva exemple).

Corect !!!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

va salut colegii,eu am lucrat trei luni la aceasta firma se numeste transport varjans este din oreye un sat de pe langa liege,este o firma cam de nota opt eu am plecat de la ei dintr un singur motiv timpul prea lung(3 luni) de lucru efectiv vreau sa spun ca nefiind obisnuit cu lucrul pe comunitate mi a fost foarte greu,dar sunt colegii la care nu li se pare mult si sunt foarte multumiti acum o sa va dau cateva detalii despre ei si numere de contact directe daca vreti sa mergeti la ei am impresia ca inca angajeaza:

limba engleza sau franceza obligatorie nivel conversational deci mai mult decat load sau unload(nu au dispeceri romani)

masini euro 5 iveco si mercedes

se cara multa bere in tankuri sau prelate automate,se lucreaza mult cu role de tabla deci pune chingi ia jos chingi si de cate 3 ori pe zi

se lucreaza la program,nu te forteaza nimeni sa mergi pe magnet nu iti da camionul cu magnet in dotare ca la alte firme:))

au in jur de 50 de camioane sunt cam 10 12 romani 20 de slovacii si restul de al lor(se pare ca vor sa se scape de slovacii de aia angajeaza romani)

se sta 3 luni cu 2 sapt acasa transport cu avionul platit dus intors de ei

salar 280  euro plus 45 de euro pt fiecare zi cat esti plecat din tara(platesc la timp)chiar si dupa ce pleci de la ei cum e cazul meu:)

contact:

ing. Cristina Panek

SC DUNAFLEX SRL

247125, Daesti, Sambotin,

32, Valcea, ROUMANIE

Tel:+40 744 600 650

Fax:+40 350 424 501

www.dunaflex.be

dunaflex@hotmail.fr

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

eu da...am si inca lucrez laaceasta firma... se munceste 3 luni calendaristice  cu 2 sapt.acasa,banii se iau aprox.la timp,se mai intarzie dar nu sar calul,acel Jeremy este un idiot,dar daca treci de el e ok. am destule luni acolo ca sa stiu ce este acolo, nu e rau ,dar nici bine noi romanii suntem sclavii Europei,nu v=ati prins?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.