Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Despre Harti Trans Timisoara ...


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Rog  colegii  care au cunostinte reale despre firma Harti Trans Timisoara  si felul in care merg treburile acolo , nivelul salariilor la inceput , sa ma ajute cu cateva detalii . In urma unui e mail trimis de mine, am fost sunat de o doamna de acolo care parea destul de deranjata la stomac , asa din principiu . Daca asa abordeaza pe asti' ca noi , incepatorii , ma intreb ce fel de dans va fi cand vom fi invitati in hora ?  Urmeaza sa ma duc saptamana viitoare la ei la birouri, astfel ,  rog colegii care pot da detalii despre  Harti Trans  , sa ma ajute  ...

  Din pacate majoritatea incepatorile , in cursa lor spre a acumula experienta , se lovesc de Kurt  si Harti ... macar sa stim inainte sa ajungem prin berourile lor , cu ce avem de a face .

  Multumesc si celor care raspund  si  celor care doar vizualizeaza ...    Gute Reise !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 139
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

Eu ... nu stiu mare lucru. Pe mine m-au aburit cu tot felul de cerinte, acte la zi, atestate si carduri, aviz medical. Am avut foarte mari greutati imi a face avizul medical pentru ca, astia din Arad au spus ca ei nu au pomenit sa se ceara aviz medical inainte de angajare si ca pentru a efectua examenul medical le trebuie adresa din partea firmei care te angajeaja. Abia am reusit sa-l fac. Cand am sunat si le-am spus ca am toate actele, inclusiv aviz medical, mi-au bagat in fata cardul european de sanatate (pe care inca nu il am). Cu atatea obstacole ... sa mearga ei ca soferi. Am ales sa lucrez fara bani o luna la cineva aici in Arad si apoi daca e multumit sefu ma angajeaza. O sa fac curse pe comunitate, pe italia in prima faza.

Astia sunt ca in reclama aia cu Meridian automobile: "da multe vrei, tu o vrei si pe mama si pe tata ... da garantie nu vrei?"

Oricum, daca aflati amanunte postati va rog... Multumiri anticipate

Apropo, cu mine nu au discutat de e-mail, doar de fax. Odresa de e-mail mi-ar prinde bine si mie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

se lucreaza 6 saptamani cu 2 acasa .icepatorii au 600 euro pe luna pana cand cel cu care lucrezi  crede ca te descurci sa fi tu titular si atunci primesti 7 centi km iar in timp urci la 8 . 9 centi pe km

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

colegii puteti sa imi dati si mie o adresa de email si mie va rog ....ca vreau sa incerc si eu la ei;)va multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru a obtine cardul european de sanatate trebuie sa te duci cu o adeverinta de salarizare la C.A.S.; acolo se verifica daca sunt platite contributiile la zi .Daca da completezi un formular si intr-o saptamana e gata si nu te costa nimic .Valabilitatea lui este de 6 luni .Daca nu poti aduce adeverinta de sal nu stiu cum poti obtine cardul.Va trebui sa mergi personal sa intrebi !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Parerea mea este ce depinde ce vrei :experienta sau bani ? pt ca nu le poti avea pe amandoua decat dupa ani de zile ori pt inceput e bine sa te duci la firme care angajeaza fara experienta si treptat vei gasi si locuri mai bine platite si unde esti mai respectat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

In RO nu se mai plateste bine de ani de zile ;cursele pe comunitate sunt cele mai cautate .Sincer 600 e nu este suficient pt ca facand un calcul cam ce i-ei pe mere dai pe pere DAR nimeni nu te ia fara exp si sa-ti dea 1000 e .Pt inceput eu ma duc si pe 600 e bine ca nu fumez ,nu beau mananc putin dar pe viitor poate ma pun  putin la punct si cu engleza si voi cauta bineinteles pe E$ mai multi logic !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

stati linistiti cu Hartl trans astia...daca vreti sa vedeti ceva europa si mai mult italia dar pe bani putini care se dau si cu firimiturica mereti la ei...care cursati pe ruta italia ii gasiti mai des la Bolzanom mere treaba nu stiu de unde sa inceapa...sunt terminati si la ROLA la trento parcati..cand vb cu ei sii intrebi cum mere treaba se blocheaza..sunt rupti de realitate..cam cei mai tepuiti sunt ei si cei de la Stadler..apoi urmam noi cei de la Kurt, Martinelli samd

iar la Edy numai vb ca se angajeaza la greu...dar se si pleaca la greu...mai multe am sa zic cand ajung acasa ca sla fine de contract si atunci am timp sa zic  de toate..

drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pai daca mananci putin  si  o sa  bei apa o data  pe  saptamana cred  ca  iti  ajung 600 de  eur,in cati  va  ani  te  cureti,ba  baieti  terminati  ma  cu  firmele  astea  de  ....  nu  le  mai  bagati  ma  inseama  ,aia  se  fac miliardari  pe  spatele  vostru  pentru  ca  acceptati sa  fiti  sclavi.ia  sa  nu se  mai  duca  toti  pe  la  porti sa  se  milogeasca  sa  vezi  cum le  intra  morcovu.

ps. vedeti  ca  mai  exista  si  alte  meseri cum ar fi,bucatar ,ospatar,doctor etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegule cred ca nu m-ai inteles !Crezi ca eu sau alte zeci persoane care mergem la firme ca Hartl avem multe obtiuni ? Daca nu ai o hartie pe care sa scrie ca ai fost pe tir in EU oluna ,doua ,trei ,sase si nimeni nu te baga in seama ca nu ai exp. ce faci ?Eu am 6 ani numai pe camion 16 to , si ? Deci sunt perfect constient de realitate dar eu si cred ca si ceilalti cautam de fapt o pista de lansare ca doar nu facem curse pe avion sau submarin .Fara un sacrificiu nu obtii rezultat asta fiind valabil in orice domeniu .Sper ca ai inteles !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu vreau sa spun doar ca am fost la hartl trans si ca nu este adevarat ca au curse numai pe italia!

intr-o luna de zile am facut anglia, belgia, olanda, elvetia, austria, germania si italia:)

faza cu tepuitu la fel nush ce sa zic, eu unu mi-am primit banii fara nicio greseala! mai mult nu stiu ce sa zic!

intr-adevar sunt bani putini ca ajutor si poti sta ajutor chiar si un an de zile, pentru ca nu depinde de titular in totalitate ci de nevoia de soferi titulari pe care o au! intri cu 7 e/100 de km si numai primesti o marire prea devreme!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegule spune-ne si cateva lucruri bune despre Hartl ca de lucruri negative si critici la adresa acestei firme m-am saturat .Trebuie sa fie si ceva parti bune ca de ex angajarea celor fara exp pe tir si ma refer indeosebi la cei care nici macar n-au deschis o usa de tir !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

bine zis catalin86  dar la duma sunt multe vip-uri care castiga destul de bine , tot rahatul si munca grea revine la incepatori  de 1-2 ani  , dar restul sunt aproape multumiti  , dar mai e ceva de la duma cei mai multi dintre soferi nu sunt din craiova sau din dolj , cred cadin dolj sunt doar 15-20 la  suta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegii care sunt incepatori au oarecum dreptate // trebuie sa faci compromisuri mai ales la bani//  te faci frate cu dracu pana treci poda sau cam asa ceva.eu vad in ultimul timp masini de hartl destul de des prin belgia.in trecut cand am mai vb cu baietii erau multumiti.cine face italia pe brenero ii gaseste mai des ca prin zona aia au baza .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.