Guest Anonymous Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Partea 1: Partea 2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 hhhmmmmm.......................intrebare.....ai cui bani au fost bani care i-a dat pe scania asta???......vad ca are ceva cunostinte de soferie, si cu ce se maninca dar de ce oare i si bate joc de soferii lui??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MariusTm32 Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 ca fapt divers cat costa asa o scula ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut rm Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 135.000 E o suma frumusica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Cred ca nu are rost sa discutam aici despre Gheorghe Vlase... Eu am pus linkurile mai mult ca sa vedeti un camion frumos si puternic pe drumurile noastre. Oricum, e de laudat o chestie...ca omul cu banii astia putea sa isi ia un Ferrari, dar a facut alegerea asta si inseamna ca e pasionat si reinvesteste profitul. Pentru ca sunt alti sefi de firme care investesc profiturile in confortul lor, iar firma isi desfasoara activitatea cu niste carute coafate. Nu vreau sa ii tin partea, pt ca nici nu il cunosc pe om si nici firma...si probabil nici nu o sa cunosc. Zic doar ce vad eu la toata treba asta cu Scania.. Cred ca trebuie sa fie destul de placut sa conduci asa ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 3, 2011 VIP Share Posted March 3, 2011 El se plimba cu Scania si la soferi le da Iveco!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members klaudiu Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 El se plimba cu Scania si la soferi le da Iveco!!! Partea mai proasta este ca le stabileste si consumul in functie de cel scos de el! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 Cum Dzeu nu a mere scania aia bine cand urca cu ea goala pe serpentinele alea??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maryusik Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 auzi frate la el masina aia e pentru ingineri... adik pt. el noi soferii de rand suntem niste gunoaie si nu am sti sa conducem asa ceva... de park iti trebuie mare inginerie sa mergi cu o masina. atunci sa o ia pt el nu pentru soferii lui si sa stea el pe comunitate si sa faca curse el cu ea k e inginer el... sau cel mai bine trebuie sa mergem la scoala din nou sa devenim si noi ingineri sa ni se poata da o astfel de masina pe mana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 4, 2011 VIP Share Posted March 4, 2011 Din cate am citit in TIR Magazin,cica face si el curse sa vada cum ii sa traiesti ca un sofer,numai ca el conduce o Scania R 500 .....iar soferii Iveco!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted March 4, 2011 Members Share Posted March 4, 2011 Stiti si voi cum e la orice firma ,patronu conduce mercedes,bmw si alte bijuteri si angajati dacii,matizuri si alte rable.Eu consider ca o fii inceput omu firma cu camioane iveco si pe langa asta i sa dat de cei de la iveco un pret mult,mult mai mic decat la un volvo, man sau scania si asa oricum nu el le conduce,ca pe el il intereseaza sa ii mearga roata la masina si sa faca firma profit,ca doar in locu lui nu stiu cati dintre voi ati cumpara asa scanii si sa le bagati cum a zis el pe camp la trierat sa se impotmoleasca cu ea si dupa aceea sa traga 3 tractoare de tine sa zici ca acum se rupe camionu.Oricum fiecare isi cumpara ce masina considera(numai sa aiba si bani),ca fiecare stie unde le baga si la ce le foloseste,si pe langa asta un patron care vrea sa creasca nu o sa-si ea o scanie de 135000de euro(cum scria mai sus) si sa nu-si cumpere 2 stralisuri care aduc dublu profit.Ca sa putem aprecia corect situatia trebuie sa ne punem si in postura de patron. Cred ca scania aceea ce si-a cumparato nu o sa faca prea multe curse,deoarece si-a luato pt el si nu cred ca o sa aiba prea mult timp de curse si o sa stea mai mult la intrarea in firma spalata si aranjata ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MariusTm32 Posted March 4, 2011 Members Share Posted March 4, 2011 asa gandesc si eu ca si daca o ia ,o ia de imagine . de 135 miare iei 2 cap tractoare noi . Daca ai Scania nu-ti da nimeni mai mult la kilometru tarif , faina scula dar ..... atat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nickutzu Posted March 28, 2011 Members Share Posted March 28, 2011 "spune-mi si mie te rog cum intru in calculatorul ei"...e praf romanu. In afara de faptu de a se da mare nu stie nimic acest "inginer" cum se numeste el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazz Posted March 31, 2011 Members Share Posted March 31, 2011 Macar de ar face toti ca el... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 super masina ........o sa fie un show truck perfect .........o va aranja si apoi o va tine in fata biroului ................o sa faca si curse cu ea ...........fix...................... pana la concursurile scania romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members PRESIDENT Posted July 23, 2011 Members Share Posted July 23, 2011 280 000 euro costa. va spun eu sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mmc66 Posted July 23, 2011 Members Share Posted July 23, 2011 de ce va bateti capu cu ce fece omu cu banii lui ? dupa ce am vazut filmele imi dau seama ca dl vlase este sofer in comparatie cu alti patroni de firme de transport iar parerea lui despre masina si soferii care vor sa conduca o asa masina a spus o singur apreciez remarcile privitoare la cutia de viteza si la indicatiile pe care le da bordul masinii ma intreb daca ai timp sa te mai uiti si in oglinzi d l de la scania chiar m i se pare inginer si cu tot respectul nu cred ca stie mai mult decat sa si laude marfa valabil pt toate marcile de masini cu cv automata nu mi au placut niciodata a fi sofer inseamna sa conduci tu masina nu trebuie sa gandeasca ea pt sofer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 tot in tir magazin am citit ca si-a achizitionat si 15 volvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted July 23, 2011 EX Staff Share Posted July 23, 2011 asa gandesc si eu ca si daca o ia ,o ia de imagine . de 135 miare iei 2 cap tractoare noi . Daca ai Scania nu-ti da nimeni mai mult la kilometru tarif , faina scula dar ..... atat . Poate uzate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted July 23, 2011 VIP Share Posted July 23, 2011 Iti iei si noi,numai nu cu cabine mari,2 DAF-uri CF iti iei.....ceva micute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members balas tudor Posted July 24, 2011 Members Share Posted July 24, 2011 Mare inginer Vlase asta dar vrea sa fie doar el pe drum sa nu-l incurce ceilalti. Principala problema in acest test drive era consumul . Toti sant identici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members psycz Posted August 8, 2011 Members Share Posted August 8, 2011 Am lucrat la Vlase , acum 2 ani , isi cam batea joc de noi (nu vreau sa intru in detaliu), nu au numai Iveco , eu de exemplu am lucrat pe Actros1844 , si mai au si Axor , el ca persoana nu ar da vreun ban la sofer . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leonardd Posted August 22, 2011 Members Share Posted August 22, 2011 Eu nu cred ca o tine de muzeu.L-am vazut pe 18 august anul asta prin Bacau.Arata super masinuta asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szabukatiberiu Posted August 22, 2011 Members Share Posted August 22, 2011 M-am intalnit si eu cu el la incarcare la cola Arad nu stiu relatia lui cu soferii (angajatii lui ) dar pot sa va spun ca omul s-a dat jos din masina la 3 noaptea pe o ploaie torentiala si m-a ajutat sa copertez masina .Multumesc pt ajutor!!! Altii la situatia lui financiara se plimba cu iahturi sau avioane in tari exotice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 De ce nu angajeaza ,,numai" ingineri la el daca este pt. ing. masina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts